DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1317
Bønnespirer, soja, rå
Engelsk navn
Beansprouts, soy, raw
Taxonomisk navn
Glycine max. (L.) Merr.
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 240 kJ 1003
Energi (kcal) 57 kcal 1003
Protein 6,2 g 1346
Protein fra Aminosyrer 5,1 g 1003
Protein, deklaration 6,2 g 1346
Kulhydrat difference 5,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 4,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 4,5 g 1003
Kostfibre 0,8 g 1346
Fedt 1,4 g 1346
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,07 g 1003
Aske 0,8 g 1346
Tørstof 13,7 g 1346
Vand 86,3 g 1346
Nitrogen 0,992 g 1346
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,00 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 48,0 µg 1346
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,0900 α-TE
alfa-Tokoferol 0,0900 mg 1 1379
Thiamin (B1-vitamin) 0,340 mg 8 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,118 mg 8 1938
Niacinækvivalent 2,40 NE 1003
Niacin 1,15 mg 8 1938
Pantothensyre 0 mg 1001
Biotin 0 µg 1001
Folat 100,0 µg 6 1803
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 15,3 mg 1003
Ascorbinsyre 15,3 mg 8 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 30,0 mg 1003
Calcium 67,0 mg 8 1938
Jern 2,10 mg 8 1938
Fosfor 164 mg 8 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 1,120 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 278 280 1938
Leucin 446 450 1938
Lysin 357 360 1938
Methionin 65 66 1938
Cystin 74 75 1938
Phenylalanin 308 310 1938
Tyrosin 228 230 1938
Threonin 238 240 1938
Tryptofan 75 76 1938
Valin 298 300 1938
Arginin 427 430 1938
Histidin 169 170 1938
Alanin 258 260 1938
Asparaginsyre 843 850 1938
Glutaminsyre 932 940 1938
Glycin 238 240 1938
Prolin 317 320 1938
Serin 308 310 1938
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby