DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1414
Sukker, brunt rørsukker
Engelsk navn
Sugar, brown cane sugar
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1697 kJ 1003
Energi (kcal) 399 kcal 1003
Protein 0,5 g 1344
Protein, deklaration 0,5 g 1344
Kulhydrat difference 99,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 99,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1344
Fedt 0,0 g 1344
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 1003
Tørstof 100,0 g 100 - 99,9 1344
Vand 0,0 g 1344
Tilsat sukker 99,3 g 1344
Nitrogen 0,080 g 1344
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1344
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1344
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0 mg 1344
Pantothensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 6,00 mg 1344
Kalium 89,0 mg 1344
Calcium 53,0 mg 1344
Magnesium 15,0 mg 1344
Jern 0,900 mg 1344
Kobber 0,0600 mg 1344
Zink 0,1000 mg 1 2141
Selen 0 µg 1 2141
Fosfor 20,0 mg 1344
Chlorid 35,0 mg 1344
Jod 0 µg 1 2141
Svovl 14,0 mg 1344
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 99,3 g 1 2133
Frie sukkerarter 99,3 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0 g 1344
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800
Massefylde 0,9 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby