DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 14
Blomkål, uspecificeret, rå
Engelsk navn
Cauliflower, all varieties, raw
Taxonomisk navn
Brassica oleracea var. botrytis (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 116 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 116 kJ 1003
Energi (kcal) 28 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 28 kcal 1003
Protein 2,4 g 1,2 - 4,13 61 1068, 1842, 1859
Protein fra Aminosyrer 1,6 g 1003
Protein, deklaration 2,4 g 1,2 - 4,13 61 1068, 1842, 1859
Kulhydrat difference 4,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 2,5 g 1003
Kostfibre 2,2 g 1,74 - 2,65 50 1305, 1842, 1859
Fedt 0,4 g 0,28 - 0,56 4 1068
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,04 g 6 1003
Aske 0,7 g 0,53 - 0,96 34 1842, 1859
Tørstof 8,3 g 5,88 - 12,5 77 1068, 1305, 1842, 1859
Vand 91,7 g 87,5 - 94,1 77 1068, 1305, 1842, 1859
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 6,67 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 40,0 µg 18 - 102 8 1020
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0,200 α-TE
alfa-Tokoferol 0,200 mg 0,12 - 0,3 5 1034
K1-vitamin 16,0 µg 14 1928
Thiamin (B1-vitamin) 0,0588 mg 0,027 - 0,131 50 1305, 1842, 1859
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0727 mg 0,049 - 0,092 33 1305, 1859
Niacinækvivalent 1,06 NE 1003
Niacin 0,600 mg 0,53 - 0,75 10 1018
B6-vitamin 0,145 mg 0,094 - 0,252 50 1305, 1842, 1859
Pantotensyre 0,600 mg 1344
Biotin 1,50 µg 1344
Folat 165 µg 86 - 226 50 1305, 1842, 1859
Frit folat 32,0 µg 18,7 - 59,4 4 1374
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 76,8 mg 1003
Ascorbinsyre 68,1 mg 50 - 103 50 1305, 1842, 1859
Dehydroascorbinsyre 8,70 mg 1837
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 17,0 mg 8,3 - 55 6 1058
Kalium 286 mg 189 - 375 33 1305, 1859
Calcium 24,5 mg 21,7 - 29 11 1015, 1030
Magnesium 13,2 mg 5,15 - 17,4 33 1305, 1859
Jern 0,402 mg 0,24 - 0,7 33 1305, 1859
Kobber 0,0420 mg 0,042 0,029 - 0,073 14 1082
Zink 0,261 mg 0,16 - 0,49 33 1305, 1859
Mangan 0,230 mg 0,15 - 0,39 5 1348
Krom 1,10 µg 1,0 0,0 - 6,3 51 1506
Selen 0,500 µg 0,0 - 4,5 27 1914
Fosfor 48,1 mg 38,9 - 56,7 6 1015
Jod 0,800 µg 0,1 - 3,2 8 1055
Nikkel 8,85 µg 0,4 - 132 21 1843
Kviksølv 0,0700 µg 0,04 0,0 - 0,67 51 1506
Arsen 0,180 µg 0,18 0,0 - 1,8 51 1506
Cadmium 0,740 µg 0,3 - 1,95 21 1843
Bly 0,500 µg 0,2 - 1,8 21 1843
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,31 g 1314
Glukose 0,510 g 1314
Sum monosakkarider 1,82 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1314
Sakkarose 0,0600 g 1314
Sum disakkarider 0,0600 g 1003
Sum sukkerarter 1,88 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,01000 g 1314
Cellulose 1,12 g 1314
Lignin 0,01000 g 1314
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzosyre 1,50 mg 1 - 2 1101
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,069 21,6 1039
C18:0 0,007 2,2 1039
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,026 8,17 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,030 9,43 1039
C18:3,n-3 0,187 58,4 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,076 23,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,026 8,17 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,217 67,9 1003
Sum fedtsyrer 0,320 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,187 58,4 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,030 9,43 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,389 1068, 1842, 1859
Isoleucin 86 220 1059
Leucin 128 330 1059
Lysin 117 300 1059
Methionin 30 77 1059
Cystin 14 37 1059
Phenylalanin 82 210 1059
Tyrosin 51 130 1059
Threonin 82 210 1059
Tryptofan 28 71 1059
Valin 140 360 1059
Arginin 93 240 1059
Histidin 43 110 1059
Alanin 183 470 1059
Asparaginsyre 198 510 1059
Glutaminsyre 268 690 1059
Glycin 86 220 1059
Prolin 105 270 1059
Serin 121 310 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,01000 mg 2 1487
Cholin 44,3 mg 1 2187
Sum biogene aminer 0,01000 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 34 18 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby