DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1549
Reje, sort tiger-, opdræt, kogt, dybfrost
Engelsk navn
Prawn, giant tiger, aquaculture, boiled, frozen
Taxonomisk navn
Penaeus monodon (Fabricius, 1798)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 246 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 246 kJ 1003
Energi (kcal) 58 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 58 kcal 1003
Protein 13,5 g 13,49 12,6 - 14,3 2 2068
Protein, deklaration 13,5 g 13,49 12,6 - 14,3 2 2068
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,4 g 0,6 0,0 - 0,6 4 2068, 2193
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,43 g 1 1003
Aske 1,7 g 1,68 1,3 - 2,06 2 2068
Tørstof 15,6 g 15,14 14,4 - 17,8 4 2068, 2193
Vand 84,4 g 84,85 82,2 - 85,5 4 2068, 2193
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
K1-vitamin 0,136 µg 2 2193
Menaquinon 4 µg 2 2193
Menaquinon 5 µg 2 2193
Menaquinon 6 5,09 µg 2 2193
Menaquinon 7 5,83 µg 2 2193
Menaquinon 8 0,176 µg 2 2193
Menaquinon 9 0,468 µg 2 2193
Menaquinon 10 0,117 µg 2 2193
K2-vitamin 8,43 µg
K-vitamin 8,57 µg
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1 2068
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 570 mg 1 2137
Krom 1,40 µg 1,4 1,2 - 1,7 3 1906
Selen 32,1 µg 37,0 10,8 - 48,4 3 1906
Nikkel 2,20 µg 2,4 1,3 - 2,5 3 1906
Kviksølv 2,10 µg 1,9 1,5 - 3 3 1906
Arsen 98,8 µg 91,4 57,9 - 147 3 1906
Cadmium 1,30 µg 0,9 0,6 - 2,5 3 1906
Bly 0,700 µg 0,8 0,3 - 0,9 3 1906
Sum mineraler 570 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,360 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,380 2068
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 135 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby