DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1598
Yoghurt naturel, 0.1 % fedt
Engelsk navn
Yogurt low fat, 0.1 % fat
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 161 kJ 1003
Energi (kcal) 38 kcal 1003
Protein 4,3 g 1 2092
Protein, deklaration 4,2 g 1 2092
Kulhydrat difference 5,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 5,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 5,1 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,1 g 1 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,09 g 1 1003
Aske 0,8 g 1 2092
Tørstof 10,2 g 1 2092
Vand 89,8 g 1 2092
Nitrogen 0,670 g 1 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,887 RE 1 2054
D-vitamin 0,0338 µg 1 2054
E-vitamin 0,00255 α-TE 1 2054
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 1 2092
Riboflavin (B2-vitamin) 0,170 mg 1 2092
Niacinækvivalent 0,1000 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 1 2092
B6-vitamin 0,0500 mg 1 2092
Pantothensyre 0,340 mg 1 2092
Biotin 1,000 µg 1 2092
Folat 23,0 µg 11,5 - 44 12 T 1286
B12-vitamin 0,260 µg 1 2092
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 37,0 mg 1 2092
Kalium 146 mg 1 2092
Calcium 149 mg 1 2092
Magnesium 12,8 mg 1 2092
Jern 0,0200 mg 1 2092
Kobber 0,00600 mg 1 2092
Zink 0,480 mg 1 2092
Mangan 0,00300 mg 1 2092
Krom 0 µg 1 2092
Selen 3,70 µg 1 2092
Fosfor 105 mg 1 2092
Chlorid 0,0800 mg 1 2092
Jod 13,0 µg 1 2092
Nikkel 0,690 µg 1 2092
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1 2092
Galaktose 1,000 g 1 2092
Glukose 0 g 1 2092
Sum monosakkarider 1,000 g 1003
Laktose 2,80 g 1 2092
Sakkarose 0 g 1 2092
Sum disakkarider 2,80 g 1003
Sum sukkerarter 3,80 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,100 T 1286
C6:0 0,070 T 1286
C8:0 0,040 T 1286
C10:0 0,085 T 1286
C12:0 0,095 T 1286
C14:0 0,270 T 1286
C15:0 0,030 T 1286
C16:0 0,735 T 1286
C18:0 0,300 T 1286
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,010 T 1286
C16:1,n-7 0,035 T 1286
C18:1,n-7 0,015 T 1286
C18:1,n-9 0,465 T 1286
C18:1,trans 0,095 T 1286
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,045 T 1286
C18:2,konjugeret 0,010 T 1286
C18:3,n-3 0,015 T 1286
C18:2,trans 0,020 T 1286
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,050 T 1286
Sum mættede fedtsyrer 0,100 2136
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 2136
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 2136
Sum transfedtsyrer 0,000 2136
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 2136
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 2136
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 2 mg 1 2054
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945
Massefylde 1,0 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby