DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1654
Reje, dybvands, kogt, i lage
Engelsk navn
Shrimp, boiled, in brine
Taxonomisk navn
Pandalus borealis
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 303 kJ 1003
Energi (kcal) 72 kcal 1003
Protein 15,5 g 15,5625 13,3 - 18 12 2068
Protein, deklaration 15,5 g 15,5625 13,3 - 18 12 2068
Kulhydrat difference 0,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,4 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,9 g 0,9 0,7 - 1,2 12 2068
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,59 g 2 1003
Aske 3,1 g 3,09 2,58 - 3,57 12 2068
Tørstof 19,8 g 19,75 18,1 - 21,4 12 2068
Vand 80,2 g 80,25 78,6 - 81,9 12 2068
Nitrogen 2,473 g 2,49 2,13 - 2,89 12 2068
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 0 2 2068
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 0 2 2068
25-hydroxy D3-vitamin 0 µg 0 2 2068
E-vitamin 3,60 α-TE
alfa-Tokoferol 3,60 mg 3,6 3,5 - 3,7 2 2068
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 0 2 2068
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 0 2 2068
Niacinækvivalent 0,280 NE 1003
Niacin 0,280 mg 0,28 0,27 - 0,29 2 2068
B6-vitamin 0 mg 0 2 2068
Pantothensyre 0,0345 mg 0,0345 0,031 - 0,038 2 2068
Biotin 0,680 µg 0,68 0,66 - 0,7 2 2068
B12-vitamin 1,60 µg 1,6 1,5 - 1,7 2 2068
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1040 mg 1035 980 - 1090 2 2068
Kalium 64,5 mg 64,5 56 - 73 2 2068
Calcium 36,4 mg 36,35 36,1 - 36,6 2 2068
Magnesium 20,6 mg 20,55 20 - 21,1 2 2068
Jern 0,115 mg 0,115 0,107 - 0,123 2 2068
Kobber 0,122 mg 0,1215 0,105 - 0,138 2 2068
Zink 0,555 mg 0,555 0,52 - 0,59 2 2068
Mangan 0,0275 mg 0,0275 0,015 - 0,04 2 2068
Krom 3,27 µg 3,27275 0,545 - 6 2 2068
Selen 24,0 µg 24 22 - 26 2 2068
Fosfor 91,0 mg 91 88 - 94 2 2068
Chlorid 1630 mg 1625 1620 - 1630 2 2068
Jod 12,8 µg 12,8 11,4 - 14,2 2 2068
Nikkel 1,000 µg 1 0,58 - 1,42 2 2068
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,720 100 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby