DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1678
Hytteost, 10+
Engelsk navn
Cheese, cottage, 10 % fidm.
Taxonomisk navn
Bos taurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 364 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 364 kJ 1003
Energi (kcal) 86 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 86 kcal 1003
Protein 13,1 g 1 2092
Protein, deklaration 12,8 g 1 2092
Kulhydrat difference 3,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,8 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 2,2 g 1 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,83 g 1 1003
Aske 1,3 g 1 2092
Tørstof 20,1 g 1 2092
Vand 79,9 g 1 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 16,0 RE 1003
Retinol 16,0 µg 1 2092
D-vitamin 0,0604 µg 1 2054
E-vitamin 0,0200 α-TE
alfa-Tokoferol 0,0200 mg 1 2092
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 1 2092
Riboflavin (B2-vitamin) 0,290 mg 1 2092
Niacinækvivalent 0,160 NE 1003
Niacin 0,160 mg 1 2092
B6-vitamin 0,0500 mg 1 2092
Pantotensyre 0,270 mg 1 2092
Biotin 2,50 µg 1 2092
B12-vitamin 0,710 µg 1 2092
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 333 mg 1 2092
Kalium 90,0 mg 1 2092
Calcium 95,0 mg 1 2092
Magnesium 9,80 mg 1 2092
Jern 0,0350 mg 1 2092
Kobber 0,0250 mg 1 2092
Zink 0,490 mg 1 2092
Mangan 0,00700 mg 1 2092
Krom 0,250 µg 1 2092
Selen 5,50 µg 1 2092
Fosfor 159 mg 1 2092
Chlorid 0,560 mg 1 2092
Jod 20,0 µg 1 2092
Nikkel 0,510 µg 1 2092
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1 2092
Galaktose 0,500 g 1 2092
Glukose 0 g 1 2092
Sum monosakkarider 0,500 g 1003
Laktose 2,10 g 1 2092
Sakkarose 0 g 1 2092
Sum disakkarider 2,10 g 1003
Sum sukkerarter 2,60 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,085 4,08 2092
C6:0 0,053 2,55 2092
C8:0 0,032 1,53 2092
C10:0 0,064 3,06 2092
C12:0 0,074 3,57 2092
C14:0 0,244 11,7 2092
C15:0 0,032 1,53 2092
C16:0 0,679 32,6 2092
C18:0 0,191 9,18 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,021 1,02 2092
C16:1,n-7 0,032 1,53 2092
C18:1,n-7 0,021 1,02 2092
C18:1,n-9 0,392 18,8 2092
C18:1,trans 0,064 3,06 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,032 1,53 2092
C18:2,konjugeret 0,011 0,51 2092
C18:3,n-3 0,011 0,51 2092
C18:2,trans 0,021 1,02 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,021 1,02 2092
Sum mættede fedtsyrer 1,453 69,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,467 22,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,053 2,55 1003
Sum transfedtsyrer 0,085 4,08 1003
Sum fedtsyrer 2,079 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,011 0,51 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,032 1,53 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 9 mg 1 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,050 2092
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 16,6 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby