DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 167
Hvidvin, uspec.
Engelsk navn
Wine, white, average values
Taxonomisk navn
Vitis vinifera (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 344 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 344 kJ 1003
Energi (kcal) 83 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 83 kcal 1003
Protein 0,1 g 1938
Protein, deklaration 0,1 g 1938
Kulhydrat difference 2,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 2,6 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,0 g 1 1938
Alkohol 10,3 g 5,7 - 12,4 1200 1938
Salt deklaration 0,01 g 1 1003
Aske 0,2 g 0,04 - 0,62 1200 1938
Tørstof 13,1 g 1938
Vand 86,9 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
beta-Caroten 0 µg 1938
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1938
Thiamin (B1-vitamin) 0,00500 mg 1 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0150 mg 1 1938
Niacinækvivalent 0,108 NE 1003
Niacin 0,108 mg 1 1938
B6-vitamin 0,0500 mg 1 1938
Folat 1,000 µg 1 1938
B12-vitamin 0 µg T 173.0
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 5,00 mg 1 1938
Kalium 71,0 mg 1 1938
Calcium 9,00 mg 1 1938
Magnesium 10,00 mg 1 1938
Jern 0,270 mg 1 1938
Kobber 0,00400 mg 1 1938
Zink 0,120 mg 1 1938
Selen 0,1000 µg 1 1938
Fosfor 18,0 mg 1 1938
Fluor 202 µg 152 - 238 17 1938
Jod 0,340 µg 0,16 - 0,57 6 1162
Bly 2,59 µg 2,0 1 - 6,9 15 1051
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,60 g 2,6 2,6 - 2,6 1 1001
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,011 1938
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 4,30 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby