DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1681
Yoghurt med frugt, 0.4 % fedt
Engelsk navn
Yogurt, with fruit, 0.4 % fat
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 321 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 321 kJ 1003
Energi (kcal) 76 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 76 kcal 1003
Protein 4,7 g 1 2092
Protein, deklaration 4,6 g 1 2092
Kulhydrat difference 13,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 13,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 13,2 g 1003
Kostfibre 0,5 g T 1286.0
Fedt 0,4 g 1 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,09 g 1 1003
Aske 0,9 g 1 2092
Tørstof 19,6 g 1 2092
Vand 80,4 g 1 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,55 RE 1 2054
D-vitamin 0,0376 µg 1 2054
E-vitamin 0,0102 α-TE 1 2054
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 1 2092
Riboflavin (B2-vitamin) 0,160 mg 1 2092
Niacinækvivalent 0,150 NE 1003
Niacin 0,150 mg 1 2092
B6-vitamin 0,0600 mg 1 2092
Pantotensyre 0,300 mg 1 2092
Biotin 1,10 µg 1 2092
Folat 23,0 µg 11,5 - 44 12 T 1286.0
B12-vitamin 0,400 µg 1 2092
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 34,0 mg 1 2092
Kalium 163 mg 1 2092
Calcium 149 mg 1 2092
Magnesium 12,6 mg 1 2092
Jern 0,0410 mg 1 2092
Kobber 0,0150 mg 1 2092
Zink 0,500 mg 1 2092
Mangan 0,01000 mg 1 2092
Krom 0,440 µg 1 2092
Selen 2,20 µg 1 2092
Fosfor 110 mg 1 2092
Chlorid 0,1000 mg 1 2092
Jod 12,0 µg 1 2092
Nikkel 1,05 µg 1 2092
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,800 g 1 2092
Galaktose 0,900 g 1 2092
Glukose 0,700 g 1 2092
Sum monosakkarider 2,40 g 1003
Laktose 2,80 g 1 2092
Sakkarose 7,40 g 1 2092
Sum disakkarider 10,2 g 1003
Sum sukkerarter 12,6 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,100 T 1286.0
C6:0 0,070 T 1286.0
C8:0 0,040 T 1286.0
C10:0 0,085 T 1286.0
C12:0 0,095 T 1286.0
C14:0 0,270 T 1286.0
C15:0 0,030 T 1286.0
C16:0 0,735 T 1286.0
C18:0 0,300 T 1286.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,010 T 1286.0
C16:1,n-7 0,035 T 1286.0
C18:1,n-7 0,015 T 1286.0
C18:1,n-9 0,465 T 1286.0
C18:1,trans 0,095 T 1286.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,045 T 1286.0
C18:2,konjugeret 0,010 T 1286.0
C18:3,n-3 0,015 T 1286.0
C18:2,trans 0,020 T 1286.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,050 T 1286.0
Sum mættede fedtsyrer 0,330 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,120 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,010 2135
Sum transfedtsyrer 0,000 2136
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,010 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 3 mg 1 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,740 2092
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 15,2 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003
Massefylde 1,1 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby