DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1682
Koldskål
Engelsk navn
Buttermilk dessert
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 303 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 303 kJ 1003
Energi (kcal) 72 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 72 kcal 1003
Protein 3,3 g 3,285 2,99 - 3,44 4 2092
Protein, deklaration 3,2 g 3,218 2,93 - 3,37 4 2092
Kulhydrat difference 10,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 10,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 10,6 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 1,9 g 2,15 0,6 - 2,5 4 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,09 g 4 1003
Aske 0,7 g 0,675 0,64 - 0,69 4 2092
Tørstof 16,3 g 16,4 15,9 - 16,6 4 2092
Vand 83,7 g 83,6 83,4 - 84,1 4 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 22,5 RE 1003
Retinol 22,5 µg 22,5 16 - 29 2 2092
D-vitamin 0,0560 µg 4 2054
E-vitamin 0,130 α-TE
alfa-Tokoferol 0,130 mg 0,13 0,06 - 0,2 2 2092
Thiamin (B1-vitamin) 0,0325 mg 0,03 0,03 - 0,04 4 2092
Riboflavin (B2-vitamin) 0,130 mg 0,13 0,11 - 0,15 4 2092
Niacinækvivalent 0,130 NE 1003
Niacin 0,130 mg 0,13 0,12 - 0,14 4 2092
B6-vitamin 0,0450 mg 0,04 0,0 - 0,1 4 2092
Pantotensyre 0,255 mg 0,28 0,11 - 0,35 4 2092
Biotin 2,13 µg 2,3 1,5 - 2,4 4 2092
B12-vitamin 0,293 µg 0,275 0,23 - 0,39 4 2092
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 35,5 mg 35,0 33 - 39 4 2092
Kalium 137 mg 135,5 130 - 145 4 2092
Calcium 103 mg 104,0 98 - 106 4 2092
Magnesium 9,70 mg 9,7 9,3 - 10,1 4 2092
Jern 0,0455 mg 0,050 0,014 - 0,067 4 2092
Kobber 0,00975 mg 0,008 0,0 - 0,023 4 2092
Zink 0,365 mg 0,375 0,32 - 0,39 4 2092
Mangan 0,01000 mg 0,003 0,002 - 0,031 4 2092
Krom 0,425 µg 0,24 0,14 - 1,08 4 2092
Selen 2,00 µg 2,05 1,6 - 2,3 4 2092
Fosfor 82,3 mg 82,5 77 - 87 4 2092
Chlorid 0,0850 mg 0,085 0,08 - 0,09 4 2092
Jod 11,1 µg 10,5 9,2 - 14 4 2092
Nikkel 0,943 µg 0,88 0,63 - 1,38 4 2092
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,175 g 0,0 0,0 - 0,7 4 2092
Galaktose 0 g 0,0 4 2092
Glukose 0,175 g 0,0 0,0 - 0,7 4 2092
Sum monosakkarider 0,350 g 1003
Laktose 3,22 g 3,25 3 - 3,4 4 2092
Sakkarose 5,83 g 5,8 4,3 - 7,4 4 2092
Sum disakkarider 9,05 g 1003
Sum sukkerarter 9,40 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,064 3,65 2092
C6:0 0,040 2,26 2092
C8:0 0,024 1,39 2092
C10:0 0,049 2,78 2092
C12:0 0,055 3,13 2092
C14:0 0,167 9,56 2092
C15:0 0,018 1,04 2092
C16:0 0,508 29 2092
C18:0 0,198 11,3 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,015 0,869 2092
C16:1,n-7 0,027 1,56 2092
C18:1,n-7 0,018 1,04 2092
C18:1,n-9 0,404 23,1 2092
C18:1,trans 0,064 3,65 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,052 2,95 2092
C18:2,konjugeret 0,009 0,521 2092
C18:3,n-3 0,009 0,521 2092
C18:2,trans 0,012 0,695 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,015 0,869 2092
Sum mættede fedtsyrer 1,122 64,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,465 26,6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,070 4 1003
Sum transfedtsyrer 0,076 4,34 1003
Sum fedtsyrer 1,748 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,009 0,521 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,052 2,95 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 8 mg 4 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,510 2092
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 17,7 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby