DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1685
Smørbart blandingsprodukt, let, 57% fedt
Engelsk navn
Blended spread, reduced fat, 57% fat
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2227 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 2223 kJ 1003
Energi (kcal) 542 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 541 kcal 1003
Protein 0,4 g 1 2092
Protein, deklaration 0,4 g 1 2092
Kulhydrat difference 0,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,4 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 59,7 g 1 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,97 g 1 1003
Aske 1,1 g 1 2092
Tørstof 61,9 g 1 2092
Vand 38,1 g 1 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 380 RE 1003
Retinol 380 µg 1 2092
D-vitamin 0,791 µg 1 2054
E-vitamin 7,20 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 7,20 mg 1 2092
Thiamin (B1-vitamin) 0,01000 mg 1 2135
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0200 mg 1 2135
Niacinækvivalent 0,1000 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 1 2135
B6-vitamin 0,01000 mg 1 2135
Folat 3,00 µg 1 2135
B12-vitamin 0,1000 µg 1 2135
C-vitamin 0 mg 1 2135
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 390 mg 1 2092
Kalium 15,0 mg 1 2092
Calcium 13,0 mg 1 2092
Magnesium 1,10 mg 1 2092
Jern 0,001000 mg 1 2092
Kobber 0,0200 mg 1 2092
Zink 0,0250 mg 1 2092
Mangan 0,001000 mg 1 2092
Krom 0 µg 1 2092
Selen 2,10 µg 1 2092
Fosfor 11,0 mg 1 2092
Chlorid 0,650 mg 1 2092
Jod 1,50 µg 1 2092
Nikkel 0,380 µg 1 2092
Sum mineraler 431 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1 2092
Galaktose 0 g 1 2092
Glukose 0 g 1 2092
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0,400 g 1 2092
Sakkarose 0 g 1 2092
Sum disakkarider 0,400 g 1003
Sum sukkerarter 0,400 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 1,445 2,56 2092
C6:0 0,956 1,69 2092
C8:0 0,499 0,885 2092
C10:0 1,084 1,92 2092
C12:0 1,222 2,16 2092
C14:0 3,719 6,59 2092
C15:0 0,383 0,678 2092
C16:0 11,583 20,5 2092
C18:0 4,251 7,53 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,329 0,583 2092
C16:1,n-7 0,563 0,998 2092
C18:1,n-7 1,084 1,92 2092
C18:1,n-9 19,978 35,4 2092
C18:1,trans 1,275 2,26 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 4,994 8,85 2092
C18:2,konjugeret 0,138 0,244 2092
C18:3,n-3 1,870 3,31 2092
C18:2,trans 0,255 0,452 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,786 1,39 2092
Sum mættede fedtsyrer 25,142 44,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 21,955 38,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 7,003 12,4 1003
Sum transfedtsyrer 1,530 2,71 1003
Sum fedtsyrer 56,416 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,870 3,31 1003
Sum n-6 fedtsyrer 4,994 8,85 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 195 mg 1 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,070 2092
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 15,0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby