DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1693
Skyr, 0.2 % fedt
Engelsk navn
Skyr, 0.2 % fat
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 297 kJ 1003
Energi (kcal) 70 kcal 1003
Protein 11,0 g 1 2096
Protein fra Aminosyrer 9,7 g 1003
Protein, deklaration 10,8 g 1 2096
Kulhydrat difference 6,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 6,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 4,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt 0,2 g 1 2096
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,11 g 2 1003
Aske 0,8 g 0,7 - 0,8 73 T 6
Tørstof 18,0 g 1 2095
Vand 82,0 g 1 2095
Nitrogen 1,724 g 1 2096
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 11,8 RE 1003
Retinol 11,0 µg 1 2095
beta-Caroten 10,00 µg 1 2095
D-vitamin 0,0350 µg 1 2054
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1 2095
Thiamin (B1-vitamin) 0,01000 mg 1 2095
Riboflavin (B2-vitamin) 0,280 mg 1 2095
Niacinækvivalent 2,73 NE 1003
Niacin 0,200 mg 1 2095
B6-vitamin 0,0500 mg 1 2095
Folat 1,000 µg 1 2095
B12-vitamin 0,700 µg 1 2095
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1 2095
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 45,0 mg 45 35 - 55 2 2096, 2095
Kalium 140 mg 1 2095
Calcium 120 mg 1 2095
Magnesium 12,0 mg 1 2095
Jern 0,0200 mg 1 T 1598
Kobber 0,250 mg 1 2095
Zink 0,600 mg 1 2095
Selen 3,70 µg 1 T 1598
Fosfor 150 mg 1 2095
Jod 10,7 µg 11 9 - 13 7 T 6
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 4,00 g 1 2096
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse 0 g 1 1655
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0 2136
C18:3,n-3 0,000 0 2136
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,100 2136
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,020 2136
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum fedtsyrer 0,189 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 3 mg 1 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 603 350 T 874
Leucin 1020 590 T 874
Lysin 879 510 T 874
Methionin 310 180 T 874
Cystin 40 23 T 874
Phenylalanin 569 330 T 874
Tyrosin 603 350 T 874
Threonin 379 220 T 874
Tryptofan 152 88 T 874
Valin 741 430 T 874
Arginin 345 200 T 874
Histidin 310 180 T 874
Alanin 345 200 T 874
Asparaginsyre 776 450 T 874
Glutaminsyre 2160 1250 T 874
Glycin 224 130 T 874
Prolin 1160 670 T 874
Serin 621 360 T 874
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1
Massefylde 1031,0 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby