DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1721
Peberfrugt, gul, rå
Engelsk navn
Pepper, sweet, yellow, raw
Taxonomisk navn
Capsicum annuum var. annuum (Linnaeus 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 96 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 28 kJ 1003
Energi (kcal) 23 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 7 kcal 1003
Protein 0,9 g 0,943 0,75 - 1,13 2 2127
Protein, deklaration 0,9 g 0,943 0,75 - 1,13 2 2127
Kulhydrat difference 5,4 g 5,45 5,1 - 5,8 2 2127
Tilgængelig kulhydrat 4,0 g 1003
Kostfibre 1,5 g 1,455 1,45 - 1,46 2 2127
Fedt g 1 2127
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,00 g 2 1003
Aske 0,5 g 0,46 0,43 - 0,49 2 2127
Tørstof 8,4 g 8,45 7,8 - 9,1 2 2127
Vand 91,5 g 91,55 90,9 - 92,2 2 2127
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 16,8 RE 1 2135
E-vitamin 2,36 α-TE
alfa-Tokoferol 2,36 mg 2,363 1,75 - 2,97 2 2127
Thiamin (B1-vitamin) 0,0555 mg 0,055 0,039 - 0,072 2 2127
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0125 mg 0,025 - 0,025 2 2127
Niacinækvivalent 0,928 NE 1003
Niacin 0,928 mg 0,927 0,919 - 0,936 2 2127
B6-vitamin 0,455 mg 0,455 0,3 - 0,61 2 2127
Pantotensyre 0,146 mg 0,145 0,108 - 0,183 2 2127
Biotin 1,79 µg 1,787 1,74 - 1,82 2 2127
C-vitamin 134 mg 1003
Ascorbinsyre 133 mg 132,9 116 - 149 2 2127
Dehydroascorbinsyre 1,24 mg 1,237 1,05 - 1,42 2 2127
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,76 mg 3,52 - 3,52 2 2127
Kalium 229 mg 229,4 189 - 269 2 2127
Calcium 9,98 mg 9,976 8,31 - 11,6 2 2127
Magnesium 11,4 mg 11,41 8,15 - 14,6 2 2127
Jern 0,250 mg 0,249 0,22 - 0,279 2 2127
Kobber 0,0265 mg 0,026 0,023 - 0,03 2 2127
Zink 0,156 mg 0,156 0,148 - 0,164 2 2127
Mangan 0,122 mg 0,121 0,102 - 0,141 2 2127
Krom 0 µg - 0,24 2 2127
Selen 0,409 µg 0,817 - 0,817 2 2127
Fosfor 27,8 mg 27,82 21,4 - 34,1 2 2127
Jod 0,102 µg 0,203 - 0,203 2 2127
Nikkel 0,864 µg 0,864 0,465 - 1,26 2 2127
Kviksølv 0 µg - 0,013 2 2127
Arsen 0 µg - 0,065 2 2127
Cadmium 0,190 µg 0,189 0,022 - 0,357 2 2127
Bly 0,142 µg 0,142 0,135 - 0,149 2 2127
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 2,13 g 2,125 1,34 - 2,91 2 2127
Glukose 1,72 g 1,72 1,25 - 2,19 2 2127
Sum monosakkarider 3,85 g 1003
Sakkarose 0 g - 0,1 2 2127
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 3,85 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,151 2127
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 5,60 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 15 2 2127
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby