DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1733
Plantemargarine, 80%, stege/bage, beriget med A- og D-vitamin
Engelsk navn
Plant margarine, 80%, fry/bake, enriched with A- and D-vitamin
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2983 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 2983 kJ 1003
Energi (kcal) 726 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 726 kcal 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt 80,6 g 1 T 1734.0
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,73 g 1 1003
Aske 1,7 g 1 T 1734.0
Tørstof 81,7 g 1 T 1734.0
Vand 18,3 g 1 T 1734.0
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 885 RE 1003
Retinol 829 µg 1 2175
beta-Caroten 334 µg 1 2175
D3-vitamin µg 1 2175
E-vitamin 5,97 α-TE
alfa-Tokoferol 5,97 mg 1 T 1734.0
beta-Tokoferol mg 1 T 1734.0
gamma-Tokoferol 3,43 mg 1 T 1734.0
delta-Tokoferol mg 1 T 1734.0
K1-vitamin 24,1 µg 1 T 1734.0
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 690 mg 1 T 1734.0
Kalium 8,50 mg 1 T 1734.0
Calcium 4,50 mg 1 T 1734.0
Magnesium 1,80 mg 1 T 1734.0
Jern mg 1 T 1734.0
Kobber mg 1 T 1734.0
Zink mg 1 T 1734.0
Mangan mg 1 T 1734.0
Krom µg 1 T 1734.0
Molybdæn µg 1 T 1734.0
Selen µg 1 T 1734.0
Fosfor 12,0 mg 1 T 1734.0
Jod µg 1 T 1734.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 T 1734.0
C6:0 T 1734.0
C8:0 0,132 0,196 T 1734.0
C10:0 T 1734.0
C12:0 0,800 1,19 T 1734.0
C13:0 T 1734.0
C14:0 0,891 1,33 T 1734.0
C15:0 T 1734.0
C16:0 27,875 41,6 T 1734.0
C17:0 T 1734.0
C18:0 2,825 4,22 T 1734.0
C20:0 0,243 0,363 T 1734.0
C21:0 T 1734.0
C22:0 T 1734.0
C23:0 T 1734.0
C24:0 T 1734.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 T 1734.0
C14:1,n-5 T 1734.0
C15:1,n-5 T 1734.0
C16:1,n-7 T 1734.0
C17:1,n-7 T 1734.0
C18:1,n-7 0,719 1,07 T 1734.0
C18:1,n-9 24,949 37,2 T 1734.0
C20:1,n-9 0,223 0,332 T 1734.0
C20:1,n-11 T 1734.0
C22:1,n-9 T 1734.0
C22:1,n-11 T 1734.0
C24:1,n-9 T 1734.0
C14:1,n-5,trans 0,000 0,0 T 1734.0
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 T 1734.0
C18:1,trans 0,000 0,0 T 1734.0
C20:1,trans 0,000 0,0 T 1734.0
C22:1,trans 0,000 0,0 T 1734.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 6,784 10,1 T 1734.0
C18:3,n-3 1,114 1,66 T 1734.0
C18:3,n-6 T 1734.0
C18:4,n-3 T 1734.0
C20:2,n-6 T 1734.0
C20:3,n-3 T 1734.0
C20:3,n-6 T 1734.0
C20:4,n-6 T 1734.0
C20:5,n-3 T 1734.0
C22:2,n-6 T 1734.0
C22:4,n-6 T 1734.0
C22:5,n-3 T 1734.0
C22:5,n-6 T 1734.0
C22:6,n-3 T 1734.0
C18:2,trans 0,035 0,0529 T 1734.0
C18:3,trans 0,000 0,0 T 1734.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,334 0,499 T 1734.0
Sum mættede fedtsyrer 32,765 48,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 25,890 38,6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 7,898 11,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,035 0,0529 1003
Sum fedtsyrer 66,923 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,114 1,66 1003
Sum n-6 fedtsyrer 6,784 10,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol mg 1 T 1734.0
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen T 1734.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 12,4 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 2175
Nitrogen-til-protein faktor 5,30 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,830 1 T 1734.0

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby