DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1734
Plantemargarine, 80%, stege/bage, beriget med A-vitamin
Engelsk navn
Plant margarine, 80%, fry/bake, enriched with A-vitamin
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2983 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 2983 kJ 1003
Energi (kcal) 726 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 726 kcal 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt 80,6 g 1 2175
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,73 g 1 1003
Aske 1,7 g 1 2175
Tørstof 81,7 g 1 2175
Vand 18,3 g 1 2175
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 899 RE 1003
Retinol 843 µg 842,5 825 - 860 2 2175
beta-Caroten 337 µg 336,5 329 - 344 2 2175
D-vitamin 7,70 µg 1003
D3-vitamin 0 µg - 0,05 3 2175
D2-vitamin 7,70 µg 1 2175
E-vitamin 5,97 α-TE
alfa-Tokoferol 5,97 mg 1 2175
beta-Tokoferol mg 1 2175
gamma-Tokoferol 3,43 mg 1 2175
delta-Tokoferol mg 1 2175
K1-vitamin 24,1 µg 1 2175
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 690 mg 1 2175
Kalium 8,50 mg 1 2175
Calcium 4,50 mg 1 2175
Magnesium 1,80 mg 1 2175
Jern mg 1 2175
Kobber mg 1 2175
Zink mg 1 2175
Mangan mg 1 2175
Krom µg 1 2175
Molybdæn µg 1 2175
Selen µg 1 2175
Fosfor 12,0 mg 1 2175
Jod µg 1 2175
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 2175
C6:0 2175
C8:0 0,132 0,196 2175
C10:0 2175
C12:0 0,800 1,19 2175
C13:0 2175
C14:0 0,891 1,33 2175
C15:0 2175
C16:0 27,875 41,6 2175
C17:0 2175
C18:0 2,825 4,22 2175
C20:0 0,243 0,363 2175
C21:0 2175
C22:0 2175
C23:0 2175
C24:0 2175
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 2175
C14:1,n-5 2175
C15:1,n-5 2175
C16:1,n-7 2175
C17:1,n-7 2175
C18:1,n-7 0,719 1,07 2175
C18:1,n-9 24,949 37,2 2175
C20:1,n-9 0,223 0,332 2175
C20:1,n-11 2175
C22:1,n-9 2175
C22:1,n-11 2175
C24:1,n-9 2175
C14:1,n-5,trans 0,000 0,0 2175
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2175
C18:1,trans 0,000 0,0 2175
C20:1,trans 0,000 0,0 2175
C22:1,trans 0,000 0,0 2175
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 6,784 10,1 2175
C18:3,n-3 1,114 1,66 2175
C18:3,n-6 2175
C18:4,n-3 2175
C20:2,n-6 2175
C20:3,n-3 2175
C20:3,n-6 2175
C20:4,n-6 2175
C20:5,n-3 2175
C22:2,n-6 2175
C22:4,n-6 2175
C22:5,n-3 2175
C22:5,n-6 2175
C22:6,n-3 2175
C18:2,trans 0,035 0,0529 2175
C18:3,trans 0,000 0,0 2175
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,334 0,499 2175
Sum mættede fedtsyrer 32,765 48,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 25,890 38,6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 7,898 11,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,035 0,0529 1003
Sum fedtsyrer under detektionsgrænsen 0,270 2175
Sum fedtsyrer 66,923 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,114 1,66 1003
Sum n-6 fedtsyrer 6,784 10,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol mg 1 2175
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2175
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 12,4 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 6 2175
Nitrogen-til-protein faktor 5,30 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,830 1 2175

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby