DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 174
Småkage, finsk brød
Engelsk navn
Biscuit, sweet, 'Finnish'
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2242 kJ 1003
Energi (kcal) 537 kcal 1003
Protein 5,6 g 4,99 - 5,89 4 1062
Protein, deklaration 6,1 g 5,48 - 6,46 4 1062
Kulhydrat difference 59,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 57,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 56,9 g 1003
Kostfibre 2,0 g 2,0 1,3 - 2,7 10 T 1573.0
Fedt 31,2 g 29,9 - 34,1 4 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,53 g 4 1003
Aske 0,8 g 1003
Tørstof 97,0 g 93,7 - 99 4 1062
Vand 3,0 g 1 - 6,3 4 1062
Nitrogen 0,982 g 0,877 - 1,03 4 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 279 RE T 1173.0
Thiamin (B1-vitamin) 0,0500 mg 0,042 - 0,063 5 T 1173.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0500 mg T 1173.0
Niacinækvivalent 0,567 NE 1003
B6-vitamin 0,0400 mg 0,028 - 0,05 3 T 1173.0
Folat 14,0 µg T 1173.0
B12-vitamin 0,1000 µg T 1173.0
Cholin 6,50 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 211 mg 151 - 330 4 1062
Kalium 94,0 mg 85 - 102 4 1062
Calcium 10,00 mg T 1173.0
Magnesium 14,0 mg 11,6 - 16,3 3 T 1173.0
Jern 0,400 mg 1043
Zink 0,600 mg T 1173.0
Selen 2,10 µg 1 T 1173.0
Fosfor 190 mg T 1173.0
Jod 2,30 µg 1,6 - 2,9 5 T 1173.0
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 T 1030.0
C10:0 T 1030.0
C12:0 T 1030.0
C14:0 T 1030.0
C16:0 T 1030.0
C18:0 T 1030.0
C20:0 T 1030.0
C22:0 T 1030.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 T 1030.0
C18:1,n-9 T 1030.0
C20:1,n-11 T 1030.0
C22:1,n-9 T 1030.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 T 1030.0
C18:3,n-3 T 1030.0
C20:3,n-3 T 1030.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 24,960 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 240 260 T 1177.0
Leucin 410 440 T 1177.0
Lysin 86 92 T 1177.0
Methionin 91 98 T 1177.0
Cystin 91 98 T 1177.0
Phenylalanin 260 280 T 1177.0
Tyrosin 100 110 T 1177.0
Threonin 160 170 T 1177.0
Tryptofan 34 37 T 1177.0
Valin 260 280 T 1177.0
Arginin 180 190 T 1177.0
Histidin 120 130 T 1177.0
Alanin 160 170 T 1177.0
Asparaginsyre 230 250 T 1177.0
Glutaminsyre 1840 1980 T 1177.0
Glycin 200 210 T 1177.0
Prolin 600 650 T 1177.0
Serin 260 280 T 1177.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby