DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1758
Oksekød, cuvette, rå
Engelsk navn
Beef, bottom round, raw
Taxonomisk navn
Bos taurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 927 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 919 kJ 1003
Energi (kcal) 223 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 221 kcal 1003
Protein 19,0 g 18,81 17,4 - 21 6 2176
Protein, deklaration 19,0 g 18,81 17,4 - 21 6 2176
Kulhydrat difference 0,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 16,1 g 17,5 9,4 - 20,1 6 2176
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,16 g 1003
Aske 0,8 g 0,845 0,62 - 1,01 6 2176
Tørstof 36,4 g 37,57 30,7 - 40,9 6 2176
Vand 63,6 g 62,42 59,1 - 69,2 6 2176
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 14,0 RE 1003
Retinol 14,0 µg T 1064.0
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,600 µg 1003
D3-vitamin 0,600 µg T 1064.0
E-vitamin 0,440 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,440 mg T 1064.0
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0640 mg 0,044 - 0,08 3 T 1064.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,175 mg 0,115 - 0,28 3 T 1064.0
Niacinækvivalent 5,70 NE 1003
Niacin 5,70 mg T 1064.0
B6-vitamin 0,450 mg T 1064.0
Pantotensyre 0,700 mg T 1064.0
Biotin 0 µg T 1064.0
Folat 5,57 µg T 1064.0
Frit folat 4,00 µg T 1064.0
B12-vitamin 1,40 µg T 1064.0
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 62,0 mg T 1064.0
Kalium 310 mg T 1064.0
Calcium 5,00 mg T 1064.0
Magnesium 21,0 mg T 1064.0
Jern 2,10 mg 1,76 - 2,32 3 T 1064.0
Kobber 0,0700 mg T 1064.0
Zink 4,30 mg T 1064.0
Mangan 0,0110 mg 0,006 - 0,016 32 T 1064.0
Krom 4,00 µg 0,4 - 44 85 T 1064.0
Molybdæn 0 µg 8 T 1064.0
Selen 6,50 µg 0,0 - 51 85 T 1064.0
Fosfor 170 mg T 1064.0
Jod 1,000 µg T 1064.0
Sum mineraler 570 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 T 1064.0
C6:0 0,000 0,0 T 1064.0
C8:0 0,000 0,0 T 1064.0
C10:0 0,000 0,0 T 1064.0
C12:0 0,000 0,0 T 1064.0
C14:0 0,500 3,76 T 1064.0
C16:0 3,913 29,4 T 1064.0
C18:0 1,457 10,9 T 1064.0
C20:0 0,000 0,0 T 1064.0
C22:0 0,000 0,0 T 1064.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,220 1,65 T 1064.0
C16:1,n-7 0,878 6,61 T 1064.0
C18:1,n-9 5,601 42,1 T 1064.0
C20:1,n-11 0,000 0,0 T 1064.0
C22:1,n-9 0,000 0,0 T 1064.0
C22:1,n-11 0,000 0,0 T 1064.0
C18:1,trans 0,192 1,44 T 1064.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,210 1,58 T 1064.0
C18:3,n-3 0,030 0,224 T 1064.0
C20:4,n-6 0,004 0,0323 T 1064.0
C22:6,n-3 0,000 0,0 T 1064.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,267 2,01 T 1064.0
Sum mættede fedtsyrer 5,870 44,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 6,698 50,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,244 1,84 1003
Sum transfedtsyrer 0,192 1,44 1003
Sum fedtsyrer 13,272 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,030 0,224 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,214 1,61 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 65 mg T 1064.0
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,042 2176
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 92,8 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 6 2176
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby