DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1759
Oksekød, flanksteak, rå
Engelsk navn
Beef, flank steak, raw
Taxonomisk navn
Bos taurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 596 kJ 1003
Energi (kcal) 142 kcal 1003
Protein 20,6 g 20,24 19,3 - 23,3 6 2176
Protein, deklaration 20,6 g 20,24 19,3 - 23,3 6 2176
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 6,6 g 6,55 4,8 - 8,3 6 2176
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,11 g 6 1003
Aske 0,9 g 0,945 0,79 - 0,99 6 2176
Tørstof 28,2 g 28,22 26,1 - 30,5 6 2176
Vand 71,8 g 71,77 69,4 - 73,8 6 2176
Nitrogen 3,450 g 3,385 3,25 - 3,89 6 2176
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg - 21 6 T 819.0
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,383 µg 1003
D3-vitamin 0,0283 µg 0,025 0,02 - 0,07 6 T 819.0
D2-vitamin 0,00500 µg 0,01 - 0,02 6 T 819.0
25-hydroxy D3-vitamin 0,110 µg 0,1 0,05 - 0,19 6 T 819.0
25-hydroxy D2-vitamin 0,0300 µg 0,035 0,03 - 0,06 6 T 819.0
E-vitamin 0,241 α-TE
alfa-Tokoferol 0,241 mg 0,250 0,149 - 0,359 6 T 819.0
beta-Tokoferol 0 mg - 0,5 6 T 819.0
gamma-Tokoferol 0 mg - 0,5 6 T 819.0
delta-Tokoferol 0 mg - 0,5 6 T 819.0
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0373 mg 0,038 0,025 - 0,046 6 T 819.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,192 mg 0,186 0,151 - 0,266 6 T 819.0
Niacinækvivalent 9,11 NE 1003
Niacin 4,54 mg 4,615 3,48 - 5,43 6 T 819.0
B6-vitamin 0,237 mg 0,237 0,126 - 0,354 6 T 819.0
Pantotensyre 3,49 mg 3,495 2,28 - 4,58 12 T 819.0
Biotin 2,37 µg 2,39 2,01 - 2,76 6 T 819.0
Folat 9,62 µg 9,345 8,5 - 11,5 6 T 819.0
Frit folat 4,00 µg T 819.0
B12-vitamin 1,65 µg 1,73 0,99 - 2 6 T 819.0
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Cholin 88,6 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 43,8 mg 42,0 40 - 53 6 T 819.0
Kalium 358 mg 365,0 310 - 390 6 T 819.0
Calcium 4,48 mg 3,85 3,5 - 6,5 6 T 819.0
Magnesium 22,7 mg 22,5 20 - 25 6 T 819.0
Jern 1,82 mg 1,7 1,6 - 2,5 6 T 819.0
Kobber 0,0300 mg 0,05 - 0,07 6 T 819.0
Zink 3,92 mg 3,75 3,3 - 4,6 6 T 819.0
Mangan 0,00167 mg 0,01 - 0,01 6 T 819.0
Krom 0 µg - 5 6 T 819.0
Molybdæn 0 µg - 1 6 T 819.0
Selen 12,7 µg 10,5 8,3 - 21 6 T 819.0
Fosfor 190 mg 190,0 170 - 210 6 T 819.0
Jod 2,17 µg 6 - 7 6 T 819.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 T 819.0
C6:0 0,000 0,0 T 819.0
C8:0 0,000 0,0 T 819.0
C10:0 0,000 0,0 T 819.0
C12:0 0,000 0,0 T 819.0
C13:0 0,000 0,0 T 819.0
C14:0 0,128 2,27 T 819.0
C15:0 0,000 0,0 T 819.0
C16:0 1,519 26,9 T 819.0
C17:0 0,056 0,991 T 819.0
C18:0 0,774 13,7 T 819.0
C20:0 0,000 0,0 T 819.0
C21:0 0,000 0,0 T 819.0
C22:0 0,000 0,0 T 819.0
C23:0 0,000 0,0 T 819.0
C24:0 0,000 0,0 T 819.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 0,000 0,0 T 819.0
C14:1,n-5 0,025 0,437 T 819.0
C15:1,n-5 0,000 0,0 T 819.0
C16:1,n-7 0,177 3,15 T 819.0
C17:1,n-7 0,034 0,612 T 819.0
C18:1,n-7 0,072 1,28 T 819.0
C18:1,n-9 2,258 40,1 T 819.0
C18:1,n-12 T 819.0
C20:1,n-9 0,000 0,0 T 819.0
C20:1,n-11 0,000 0,0 T 819.0
C20:1,n-15 T 819.0
C22:1,n-9 0,000 0,0 T 819.0
C22:1,n-11 0,000 0,0 T 819.0
C24:1,n-9 0,000 0,0 T 819.0
C14:1,n-5,trans 0,000 0,0 T 819.0
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 T 819.0
C18:1,trans 0,131 2,33 T 819.0
C20:1,trans 0,000 0,0 T 819.0
C22:1,trans 0,000 0,0 T 819.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,145 2,56 T 819.0
C18:3,n-3 0,000 0,0 T 819.0
C18:3,n-6 0,000 0,0 T 819.0
C18:4,n-3 0,000 0,0 T 819.0
C20:2,n-6 0,000 0,0 T 819.0
C20:3,n-3 0,000 0,0 T 819.0
C20:3,n-6 0,000 0,0 T 819.0
C20:4,n-6 0,000 0,0 T 819.0
C20:5,n-3 0,000 0,0 T 819.0
C22:2,n-6 0,000 0,0 T 819.0
C22:3,n-3 T 819.0
C22:4,n-6 0,000 0,0 T 819.0
C22:5,n-3 0,000 0,0 T 819.0
C22:5,n-6 0,000 0,0 T 819.0
C22:6,n-3 0,000 0,0 T 819.0
C18:2,trans 0,000 0,0 T 819.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,310 5,51 T 819.0
Sum mættede fedtsyrer 2,477 43,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,567 45,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,145 2,56 1003
Sum transfedtsyrer 0,131 2,33 1003
Sum fedtsyrer under detektionsgrænsen 0,000 T 819.0
Sum fedtsyrer 5,630 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,145 2,56 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 59 mg 59,35 52,3 - 64,4 6 T 819.0
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 947 T 819.0
Leucin 1650 T 819.0
Lysin 1880 T 819.0
Methionin 424 T 819.0
Cystin 167 T 819.0
Phenylalanin 891 T 819.0
Tyrosin 690 T 819.0
Threonin 924 T 819.0
Tryptofan 274 T 819.0
Valin 1000 T 819.0
Arginin 1270 T 819.0
Histidin 736 T 819.0
Alanin 1180 T 819.0
Asparaginsyre 1920 T 819.0
Glutaminsyre 3130 T 819.0
Glycin 916 T 819.0
Prolin 835 T 819.0
Serin 778 T 819.0
Hydroxyprolin 13 T 819.0
Ornitin 0 T 819.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 6 2176
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby