DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1764
Flødeyoghurt naturel, 10% fedt (Græsk og Tyrkisk stil)
Engelsk navn
Cream yoghurt, plain, 10% fat (Greek and Turkey style)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 485 kJ 1003
Energi (kcal) 117 kcal 1003
Protein 4,9 g 4,9125 3,88 - 5,93 2 2092
Protein, deklaration 4,9 g 4,9125 3,88 - 5,93 2 2092
Kulhydrat difference 6,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 6,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 6,2 g 1003
Fedt 8,0 g 8,035 7,31 - 8,76 2 2092
Salt deklaration 0,20 g 2 1003
Aske 0,8 g 0,845 0,77 - 0,92 2 2092
Tørstof 19,9 g 19,945 18,3 - 21,5 2 2092
Vand 80,1 g 80,055 78,4 - 81,7 2 2092
Nitrogen 0,786 g 0,786 0,622 - 0,95 2 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 58,5 RE 1003
Retinol 58,5 µg 58,5 37 - 80 2 2092
D-vitamin 0,135 µg 2 2054
E-vitamin 0,386 α-TE
alfa-Tokoferol 0,386 mg 0,3855 0,211 - 0,56 2 2092
Thiamin (B1-vitamin) 0,0320 mg 0,032 0,03 - 0,034 2 2092
Riboflavin (B2-vitamin) 0,155 mg 0,155 0,153 - 0,157 2 2092
Niacinækvivalent 0,0865 NE 1003
Niacin 0,0865 mg 0,0865 0,076 - 0,097 2 2092
B6-vitamin 0,0465 mg 0,0465 0,044 - 0,049 2 2092
Pantothensyre 0,285 mg 0,285 0,23 - 0,34 2 2092
Biotin 1,75 µg 1,75 1,7 - 1,8 2 2092
B12-vitamin 0,330 µg 0,33 0,2 - 0,46 2 2092
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 81,6 mg 81,55 42,1 - 121 2 2092
Kalium 150 mg 150 148 - 152 2 2092
Calcium 114 mg 113,5 112 - 115 2 2092
Magnesium 10,4 mg 10,4 10,3 - 10,5 2 2092
Jern 0,0285 mg 0,0285 0,011 - 0,046 2 2092
Kobber 0,00450 mg 0,005 - 0,009 2 2092
Zink 0,441 mg 0,4405 0,39 - 0,491 2 2092
Mangan 0,00300 mg 0,003 0,002 - 0,004 2 2092
Krom 0,350 µg 0,02 - 0,7 2 2092
Selen 2,16 µg 2,155 1,75 - 2,56 2 2092
Fosfor 109 mg 108,5 93 - 124 2 2092
Chlorid 94,0 mg 94 91 - 97 2 2092
Jod 14,4 µg 14,4 12,2 - 16,6 2 2092
Nikkel 0,495 µg 0,05 - 0,99 2 2092
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 2 2092
Galaktose 0,795 g 0,795 0,72 - 0,87 2 2092
Glukose 0 g 2 2092
Sum monosakkarider 0,795 g 1003
Laktose 2,95 g 2,95 2,49 - 3,41 2 2092
Sakkarose 0 g 2 2092
Sum disakkarider 2,95 g 1003
Sum sukkerarter 3,75 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,214 3 2092
C6:0 0,138 1,93 2092
C8:0 0,076 1,07 2092
C10:0 0,169 2,36 2092
C12:0 0,203 2,85 2092
C14:0 0,620 8,7 2092
C15:0 0,065 0,912 2092
C16:0 2,435 34,1 2092
C18:0 0,745 10,4 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,056 0,786 2092
C16:1,n-7 0,089 1,25 2092
C18:1,n-7 0,080 1,11 2092
C18:1,n-9 1,380 19,3 2092
C18:1,trans 0,517 7,25 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,101 1,42 2092
C18:2,konjugeret 0,020 0,28 2092
C18:3,n-3 0,021 0,301 2092
C18:2,trans 0,043 0,609 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,150 2,09 2092
Sum mættede fedtsyrer 4,665 65,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,605 22,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,143 2 1003
Sum transfedtsyrer 0,560 7,86 1003
Sum fedtsyrer 7,122 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,021 0,301 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,101 1,42 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 28 mg 2 2054
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,886 1003

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby