DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1765
Flødeyoghurt naturel, 2% fedt (Græsk og Tyrkisk stil)
Engelsk navn
Cream yoghurt, plain, 2% fat (Greek and Turkey style)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 279 kJ 1003
Energi (kcal) 66 kcal 1003
Protein 9,0 g 8,965625 8,18 - 9,75 2 2092
Protein, deklaration 9,0 g 8,965625 8,18 - 9,75 2 2092
Kulhydrat difference 5,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 5,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 5,0 g 1003
Fedt 1,1 g 1,115 0,09 - 2,14 2 2092
Salt deklaration 0,16 g 2 1003
Aske 0,9 g 0,925 0,75 - 1,1 2 2092
Tørstof 16,0 g 16 15,1 - 16,9 2 2092
Vand 84,0 g 84 83,1 - 84,9 2 2092
Nitrogen 1,434 g 1,4345 1,3 - 1,56 2 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 18,4 RE 1003
Retinol 18,4 µg 1 2092
D-vitamin 0,0467 µg 2 2054
E-vitamin 0,0680 α-TE
alfa-Tokoferol 0,0680 mg 1 2092
Thiamin (B1-vitamin) 0,0365 mg 0,0365 0,036 - 0,037 2 2092
Riboflavin (B2-vitamin) 0,201 mg 0,2005 0,191 - 0,21 2 2092
Niacinækvivalent 0,135 NE 1003
Niacin 0,135 mg 0,135 0,096 - 0,174 2 2092
B6-vitamin 0,0455 mg 0,0455 0,043 - 0,048 2 2092
Pantothensyre 0,265 mg 0,265 0,26 - 0,27 2 2092
Biotin 2,05 µg 2,05 1,7 - 2,4 2 2092
B12-vitamin 0,500 µg 0,5 0,46 - 0,54 2 2092
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 62,7 mg 62,7 31,4 - 94 2 2092
Kalium 153 mg 153 140 - 166 2 2092
Calcium 141 mg 140,5 109 - 172 2 2092
Magnesium 12,4 mg 12,4 10,7 - 14,1 2 2092
Jern 0,0430 mg 0,043 0,04 - 0,046 2 2092
Kobber 0,0205 mg 0,0205 0,016 - 0,025 2 2092
Zink 0,600 mg 0,6 0,53 - 0,67 2 2092
Mangan 0,00700 mg 0,007 0,006 - 0,008 2 2092
Krom 0,277 µg 0,2775 0,27 - 0,285 2 2092
Selen 3,88 µg 3,875 3,4 - 4,35 2 2092
Fosfor 143 mg 142,5 132 - 153 2 2092
Chlorid 100,0 mg 100 88 - 112 2 2092
Jod 15,9 µg 15,85 15,8 - 15,9 2 2092
Nikkel 0,335 µg 0,05 - 0,67 2 2092
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 2 2092
Galaktose 0,920 g 0,92 0,67 - 1,17 2 2092
Glukose 0 g 2 2092
Sum monosakkarider 0,920 g 1003
Laktose 2,49 g 2,485 2,48 - 2,49 2 2092
Sakkarose 0 g 2 2092
Sum disakkarider 2,49 g 1003
Sum sukkerarter 3,41 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,076 4,19 2092
C6:0 0,048 2,64 2092
C8:0 0,027 1,48 2092
C10:0 0,057 3,14 2092
C12:0 0,064 3,53 2092
C14:0 0,195 10,7 2092
C15:0 0,021 1,15 2092
C16:0 0,580 31,9 2092
C18:0 0,186 10,2 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,018 0,992 2092
C16:1,n-7 0,030 1,65 2092
C18:1,n-7 0,013 0,717 2092
C18:1,n-9 0,390 21,5 2092
C18:1,trans 0,036 1,98 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,044 2,42 2092
C18:2,konjugeret 0,007 0,369 2092
C18:3,n-3 0,005 0,275 2092
C18:2,trans 0,007 0,386 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,009 0,496 2092
Sum mættede fedtsyrer 1,254 69,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,451 24,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,056 3,07 1003
Sum transfedtsyrer 0,043 2,37 1003
Sum fedtsyrer 1,813 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,005 0,275 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,044 2,42 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 6 mg 2 2054
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Fedtsyrekonverteringsfaktor 1,626 1003

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby