DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1769
Skinkeost 30+ (Smelteost med skinke)
Engelsk navn
Skinkeost 30+ (Processed cheese with ham)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 899 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 878 kJ 1003
Energi (kcal) 216 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 211 kcal 1003
Protein 14,7 g 1 2092
Protein, deklaration 14,4 g 1 2092
Kulhydrat difference 2,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,9 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt 16,2 g 1 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,95 g 1 1003
Aske 4,4 g 1 2092
Tørstof 38,2 g 1 2092
Vand 61,8 g 1 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 138 RE 1003
Retinol 138 µg 1 2092
D-vitamin 0,238 µg 1 2054
E-vitamin 0,400 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,400 mg 1 2092
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1180 mg 1 2092
Kalium 120 mg 1 2092
Calcium 397 mg 1 2092
Magnesium 20,1 mg 1 2092
Jern 0,180 mg 1 2092
Kobber 0,0560 mg 1 2092
Zink 2,07 mg 1 2092
Mangan 0,0130 mg 1 2092
Krom 4,20 µg 1 2092
Selen 7,40 µg 1 2092
Fosfor 710 mg 1 2092
Chlorid 863 mg 1 2092
Jod 13,9 µg 1 2092
Nikkel 5,60 µg 1 2092
Sum mineraler 3290 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose g 1 2092
Galaktose g 1 2092
Glukose 0,203 g 1 2092
Sum monosakkarider 0,203 g 1003
Laktose 1,74 g 1 2092
Sakkarose g 1 2092
Sum disakkarider 1,74 g 1003
Sum sukkerarter 1,94 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,520 3,68 2092
C6:0 0,360 2,55 2092
C8:0 0,188 1,33 2092
C10:0 0,410 2,9 2092
C12:0 0,460 3,26 2092
C14:0 1,420 10 2092
C15:0 0,144 1,02 2092
C16:0 4,300 30,4 2092
C18:0 1,650 11,7 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,129 0,914 2092
C16:1,n-7 0,210 1,48 2092
C18:1,n-7 0,143 1,01 2092
C18:1,n-9 3,000 21,2 2092
C18:1,trans 0,530 3,75 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,263 1,86 2092
C18:2,konjugeret 0,050 0,354 2092
C18:3,n-3 0,059 0,418 2092
C18:2,trans 0,092 0,652 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,174 1,23 2092
Sum mættede fedtsyrer 9,452 67 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3,482 24,6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,372 2,63 1003
Sum transfedtsyrer 0,622 4,41 1003
Sum fedtsyrer 14,102 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,059 0,418 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,263 1,86 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 54 mg 1 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,310 2092
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 36,2 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 2092
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,870 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby