DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1775
Gedeost, blød, 45-55+
Engelsk navn
Goat cheese, soft, 45-55% fidm.
Taxonomisk navn
Capra hircus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1288 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1261 kJ 1003
Energi (kcal) 311 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 304 kcal 1003
Protein 17,8 g 19,26 12,2 - 21,9 3 2092
Protein, deklaration 17,5 g 18,87 12 - 21,5 3 2092
Kulhydrat difference 2,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,8 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt 25,7 g 24,55 18,8 - 34,2 5 2092, 2193
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,42 g 3 1003
Aske 2,9 g 2,38 2,11 - 4,31 3 2092
Tørstof 48,5 g 46,98 35,5 - 63,5 5 2092, 2193
Vand 51,5 g 53,02 36,5 - 64,4 5 2092, 2193
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 262 RE 1003
Retinol 262 µg 250,0 216 - 320 3 2092
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,358 µg 5 2054
E-vitamin 0,830 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,830 mg 0,72 0,56 - 1,21 3 2092
K1-vitamin 1,94 µg 0,0 - 2,9 2 1655, 2193
Menaquinon 4 5,83 µg 2 2193
Menaquinon 5 0,371 µg 2 2193
Menaquinon 6 1,13 µg 2 2193
Menaquinon 7 1,09 µg 2 2193
Menaquinon 8 7,66 µg 2 2193
Menaquinon 9 31,5 µg 2 2193
Menaquinon 10 1,95 µg 2 2193
K2-vitamin 31,8 µg
K-vitamin 33,7 µg
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 567 mg 636,0 416 - 648 3 2092
Kalium 63,2 mg 67,0 18,7 - 104 3 2092
Calcium 340 mg 153,0 15,7 - 850 3 2092
Magnesium 22,3 mg 13,1 1,33 - 52,4 3 2092
Jern 0,105 mg 0,088 0,01 - 0,216 3 2092
Kobber 0,0587 mg 0,053 0,023 - 0,1 3 2092
Zink 1,43 mg 1,04 0,042 - 3,21 3 2092
Mangan 0,0230 mg 0,028 0,028 - 0,041 3 2092
Krom 0,317 µg 0,267 0,255 - 0,43 3 2092
Selen 10,8 µg 11,7 7,2 - 13,6 3 2092
Fosfor 265 mg 219,0 14,7 - 560 3 2092
Chlorid 1090 mg 1090, 1030 - 1160 3 2092
Jod 60,0 µg 36,7 16,2 - 127 3 2092
Nikkel 1,13 µg 1,39 0,42 - 1,58 3 2092
Sum mineraler 2350 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,0977 g 0,141 0,141 - 0,152 3 2092
Galaktose 0,0487 g 0,146 - 0,146 3 2092
Glukose 0,0760 g 0,228 - 0,228 3 2092
Sum monosakkarider 0,222 g 1003
Laktose 0,627 g 1,88 - 1,88 3 2092
Sakkarose 0 g - 0,1 3 2092
Sum disakkarider 0,627 g 1003
Sum sukkerarter 0,849 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,463 2,02 2092
C6:0 0,533 2,33 2092
C8:0 0,573 2,51 2092
C10:0 1,950 8,54 2092
C12:0 1,073 4,7 2092
C14:0 2,237 9,79 2092
C15:0 0,214 0,936 2092
C16:0 6,000 26,2 2092
C18:0 2,297 10 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2092
C16:1,n-7 0,164 0,718 2092
C18:1,n-7 0,186 0,814 2092
C18:1,n-9 5,067 22,1 2092
C18:1,trans 0,680 2,97 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,813 3,56 2092
C18:2,konjugeret 0,095 0,414 2092
C18:3,n-3 0,111 0,484 2092
C18:2,trans 0,178 0,781 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,193 0,846 2092
Sum mættede fedtsyrer 15,340 67,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 5,417 23,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,019 4,46 1003
Sum transfedtsyrer 0,858 3,76 1003
Sum fedtsyrer 22,827 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,111 0,484 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,813 3,56 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 85 mg 5 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,793 2092
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 15,4 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 3 2092
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,890 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby