DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 179
Risstivelse
Engelsk navn
Rice starch
Taxonomisk navn
Oryza sativa L.
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1458 kJ 1003
Energi (kcal) 343 kcal 1003
Protein 0,8 g 1355
Protein fra Aminosyrer 0,6 g 1003
Protein, deklaration 0,8 g 1355
Kulhydrat difference 85,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 85,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 84,9 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,0 g 1355
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,1 g 0,02 - 0,1 2007
Tørstof 85,8 g 1001
Vand 14,2 g 1001
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Nitrogen 0,134 g 1355
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Niacinækvivalent 0,188 NE 1003
C-vitamin 0 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 35 260 T 1252
Leucin 62 460 T 1252
Lysin 29 220 T 1252
Methionin 19 140 T 1252
Cystin 9 70 T 1252
Phenylalanin 43 320 T 1252
Tyrosin 23 170 T 1252
Threonin 27 200 T 1252
Tryptofan 11 84 T 1252
Valin 52 390 T 1252
Arginin 60 450 T 1252
Histidin 17 130 T 1252
Alanin 47 350 T 1252
Asparaginsyre 71 530 T 1252
Glutaminsyre 121 900 T 1252
Glycin 36 270 T 1252
Prolin 36 270 T 1252
Serin 40 300 T 1252
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,95
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,820

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby