DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 179
Risstivelse
Engelsk navn
Rice starch
Taxonomisk navn
Oryza sativa (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1458 kJ 1003
Energi (kcal) 343 kcal 1003
Protein 0,8 g 1355
Protein fra Aminosyrer 0,6 g 1003
Protein, deklaration 0,8 g 1355
Kulhydrat difference 85,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 85,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 84,9 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,0 g 1355
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,03 g 1 1003
Aske 0,1 g 0,02 - 0,1 2007
Tørstof 85,8 g 1001
Vand 14,2 g 1001
Nitrogen 0,134 g 1355
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
Niacinækvivalent 0,188 NE 1003
Cholin 0 mg 1 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 11,0 mg 1 2134
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 85,0 g 1 1001
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 35 260 T 1252.0
Leucin 62 460 T 1252.0
Lysin 29 220 T 1252.0
Methionin 19 140 T 1252.0
Cystin 9 70 T 1252.0
Phenylalanin 43 320 T 1252.0
Tyrosin 23 170 T 1252.0
Threonin 27 200 T 1252.0
Tryptofan 11 84 T 1252.0
Valin 52 390 T 1252.0
Arginin 60 450 T 1252.0
Histidin 17 130 T 1252.0
Alanin 47 350 T 1252.0
Asparaginsyre 71 530 T 1252.0
Glutaminsyre 121 900 T 1252.0
Glycin 36 270 T 1252.0
Prolin 36 270 T 1252.0
Serin 40 300 T 1252.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,95 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,820 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby