DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1818
Hindbær, dybfrost
Engelsk navn
Raspberries, frozen
Taxonomisk navn
Rubus idaeus (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 202 kJ 1003
Energi (kcal) 48 kcal 1003
Protein 1,2 g 1,218 1,18 - 1,25 2 2183
Protein fra Aminosyrer 0,8 g 1003
Protein, deklaration 1,2 g 1,218 1,18 - 1,25 2 2183
Kulhydrat difference 12,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 7,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 7,7 g 1003
Kostfibre 4,5 g 1003
Fedt 0,4 g 0,4 0,4 - 0,4 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 2 1003
Aske 0,4 g 0,395 0,39 - 0,4 2 2183
Tørstof 14,2 g 14,19 14 - 14,3 2 2183
Vand 85,8 g 85,81 85,7 - 85,9 2 2183
Nitrogen 0,195 g 0,195 0,19 - 0,2 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg - 5 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 1,17 α-TE
alfa-Tokoferol 1,17 mg 1,175 1,14 - 1,21 2 2183
K1-vitamin 3,45 µg 3,45 2,91 - 3,99 2 2183
Thiamin (B1-vitamin) 0,0185 mg 0,018 0,018 - 0,019 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0246 mg 0,024 0,0245 - 0,0247 2 2183
Niacinækvivalent 0,632 NE 1003
Niacin 0,444 mg 0,444 0,419 - 0,469 2 2183
B6-vitamin 0,169 mg 0,169 0,0309 - 0,308 2 2183
Pantotensyre 0,232 mg 0,232 0,217 - 0,249 4 2183
Biotin 6,20 µg 6,2 6,1 - 6,3 2 2183
Folat 31,4 µg 31,4 30,1 - 32,7 2 2183
C-vitamin 23,5 mg 23,5 23,4 - 23,6 2 2183
Cholin 12,3 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 0 mg - 0,5 2 2183
Kalium 190 mg 190,0 190 - 190 2 2183
Calcium 27,5 mg 27,5 26 - 29 2 2183
Magnesium 23,0 mg 23,0 22 - 24 2 2183
Jern 0,995 mg 0,995 0,89 - 1,1 2 2183
Kobber 0,0850 mg 0,085 0,084 - 0,086 2 2183
Zink 0,335 mg 0,335 0,32 - 0,35 2 2183
Mangan 1,25 mg 1,25 1,1 - 1,4 2 2183
Krom 0 µg - 2 2 2183
Molybdæn 0,00165 µg 0,0033 - 0,004 2 2183
Selen 0 µg - 1 2 2183
Fosfor 29,0 mg 29,0 28 - 30 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 3,40 g 3,4 3,4 - 3,4 2 2183
Glukose 2,90 g 2,9 2,9 - 2,9 2 2183
Sum monosakkarider 6,30 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0 g - 0,2 2 2183
Sakkarose 0 g - 0,2 2 2183
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 6,30 g 1003
Stivelse/Glykogen 0 g - 0,5 2 2183
Uopløselige kostfibre 3,5 g 3,45 3,4 - 3,5 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 1,0 g 1,0 1 - 1 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,3 2 2183
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 39 2183
Leucin 61 2183
Lysin 56 2183
Methionin 0 2183
Cystin 10 2183
Phenylalanin 37 2183
Tyrosin 30 2183
Threonin 39 2183
Tryptofan 11 2183
Valin 48 2183
Arginin 58 2183
Histidin 24 2183
Alanin 77 2183
Asparaginsyre 163 2183
Glutaminsyre 177 2183
Glycin 47 2183
Prolin 41 2183
Serin 58 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 13 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby