DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1824
Broccoli, dybfrost
Engelsk navn
Broccoli, frozen
Taxonomisk navn
Brassica oleracea var. italica (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 81 kJ 1003
Energi (kcal) 19 kcal 1003
Protein 2,2 g 2,218 2,18 - 2,25 2 2183
Protein fra Aminosyrer 1,7 g 1003
Protein, deklaration 2,2 g 2,218 2,18 - 2,25 2 2183
Kulhydrat difference 3,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,5 g 1003
Kostfibre 2,9 g 1003
Fedt 0,3 g 0,3 0,3 - 0,3 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,02 g 2 1003
Aske 0,5 g 0,49 0,49 - 0,49 2 2183
Tørstof 6,4 g 6,385 6,34 - 6,43 2 2183
Vand 93,6 g 93,61 93,5 - 93,6 2 2183
Nitrogen 0,355 g 0,355 0,35 - 0,36 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 56,7 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 340 µg 340,0 305 - 375 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 1,10 α-TE
alfa-Tokoferol 1,10 mg 1,095 1,08 - 1,11 2 2183
K1-vitamin 9,88 µg 9,875 9,75 - 10 2 2183
Thiamin (B1-vitamin) 0,0395 mg 0,039 0,036 - 0,043 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0516 mg 0,051 0,0487 - 0,0545 2 2183
Niacinækvivalent 0,737 NE 1003
Niacin 0,277 mg 0,277 0,269 - 0,285 2 2183
B6-vitamin 0,165 mg 0,164 0,113 - 0,216 2 2183
Pantotensyre 0,300 mg 0,299 0,273 - 0,327 4 2183
Biotin 5,56 µg 5,56 5,51 - 5,61 2 2183
Folat 19,4 µg 19,4 19,1 - 19,7 2 2183
C-vitamin 39,5 mg 39,45 39,3 - 39,6 2 2183
Cholin 14,9 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 8,65 mg 8,65 8,2 - 9,1 2 2183
Kalium 185 mg 185,0 180 - 190 2 2183
Calcium 31,0 mg 31,0 29 - 33 2 2183
Magnesium 13,0 mg 13,0 12 - 14 2 2183
Jern 0,400 mg 0,4 0,37 - 0,43 2 2183
Kobber 0,0370 mg 0,037 0,035 - 0,039 2 2183
Zink 0,265 mg 0,265 0,25 - 0,28 2 2183
Mangan 0,160 mg 0,16 0,15 - 0,17 2 2183
Krom 3,40 µg 3,4 3,2 - 3,6 2 2183
Molybdæn 0,00455 µg 0,004 0,0044 - 0,0047 2 2183
Selen 0 µg - 1 2 2183
Fosfor 44,5 mg 44,5 42 - 47 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,500 g 0,5 0,5 - 0,5 2 2183
Glukose 0,300 g 0,3 0,3 - 0,3 2 2183
Sum monosakkarider 0,800 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0 g - 0,2 2 2183
Sakkarose 0 g - 0,2 2 2183
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0,800 g 1003
Stivelse/Glykogen 0 g - 0,5 2 2183
Uopløselige kostfibre 2,0 g 1,95 1,9 - 2 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,9 g 0,9 0,8 - 1 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,6 2 2183
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 76 2183
Leucin 134 2183
Lysin 142 2183
Methionin 35 2183
Cystin 24 2183
Phenylalanin 86 2183
Tyrosin 65 2183
Threonin 80 2183
Tryptofan 28 2183
Valin 110 2183
Arginin 130 2183
Histidin 48 2183
Alanin 98 2183
Asparaginsyre 223 2183
Glutaminsyre 355 2183
Glycin 86 2183
Prolin 121 2183
Serin 105 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 10 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby