DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1825
Rosenkål, dybfrost
Engelsk navn
Brussel sprouts, frozen
Taxonomisk navn
Brassica oleracea var. gemmifera (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 154 kJ 1003
Energi (kcal) 37 kcal 1003
Protein 2,8 g 2,812 2,81 - 2,81 2 2183
Protein fra Aminosyrer 2,1 g 1003
Protein, deklaration 2,8 g 2,812 2,81 - 2,81 2 2183
Kulhydrat difference 7,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,4 g 1003
Kostfibre 4,2 g 1003
Fedt 0,4 g 0,4 0,4 - 0,4 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,04 g 2 1003
Aske 0,8 g 0,835 0,81 - 0,86 2 2183
Tørstof 11,7 g 11,66 11,6 - 11,7 2 2183
Vand 88,3 g 88,33 88,3 - 88,3 2 2183
Nitrogen 0,450 g 0,45 0,45 - 0,45 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 35,1 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 211 µg 210,5 197 - 224 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,623 α-TE
alfa-Tokoferol 0,623 mg 0,622 0,613 - 0,632 2 2183
K1-vitamin 25,4 µg 25,35 23,3 - 27,4 2 2183
Thiamin (B1-vitamin) 0,0775 mg 0,077 0,075 - 0,08 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0625 mg 0,062 0,0613 - 0,0637 2 2183
Niacinækvivalent 0,831 NE 1003
Niacin 0,303 mg 0,302 0,284 - 0,321 2 2183
B6-vitamin 0,194 mg 0,194 0,176 - 0,212 2 2183
Pantotensyre 0,239 mg 0,238 0,227 - 0,251 4 2183
Biotin 7,18 µg 7,18 7,12 - 7,24 2 2183
Folat 52,8 µg 52,8 51,8 - 53,8 2 2183
C-vitamin 74,4 mg 74,4 72,6 - 76,2 2 2183
Cholin 17,6 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 16,0 mg 16,0 16 - 16 2 2183
Kalium 370 mg 370,0 370 - 370 2 2183
Calcium 33,5 mg 33,5 33 - 34 2 2183
Magnesium 16,0 mg 16,0 16 - 16 2 2183
Jern 0,575 mg 0,575 0,55 - 0,6 2 2183
Kobber 0,0360 mg 0,036 0,036 - 0,036 2 2183
Zink 0,290 mg 0,29 0,29 - 0,29 2 2183
Mangan 0,190 mg 0,19 0,19 - 0,19 2 2183
Krom 1,35 µg 2,7 - 2,7 2 2183
Molybdæn 0,00750 µg 0,007 0,007 - 0,008 2 2183
Selen 2,95 µg 2,95 2,8 - 3,1 2 2183
Fosfor 59,5 mg 59,5 59 - 60 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,250 g 0,25 0,2 - 0,3 2 2183
Glukose 0,350 g 0,35 0,3 - 0,4 2 2183
Sum monosakkarider 0,600 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0 g - 0,2 2 2183
Sakkarose 2,15 g 2,15 2,1 - 2,2 2 2183
Sum disakkarider 2,15 g 1003
Sum sukkerarter 2,75 g 1003
Stivelse/Glykogen 0 g - 0,5 2 2183
Uopløselige kostfibre 2,8 g 2,75 2,7 - 2,8 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 1,5 g 1,45 1,2 - 1,7 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,6 2 2183
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 88 2183
Leucin 131 2183
Lysin 139 2183
Methionin 31 2183
Cystin 28 2183
Phenylalanin 84 2183
Tyrosin 58 2183
Threonin 90 2183
Tryptofan 32 2183
Valin 128 2183
Arginin 143 2183
Histidin 56 2183
Alanin 111 2183
Asparaginsyre 254 2183
Glutaminsyre 437 2183
Glycin 89 2183
Prolin 418 2183
Serin 105 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 5 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby