DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1826
Supperurter, dybfrost
Engelsk navn
Soup vegetables, frozen
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 104 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 99 kJ 1003
Energi (kcal) 25 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 24 kcal 1003
Protein 1,0 g 1,0 1 - 1 2 2183
Protein fra Aminosyrer 0,6 g 1003
Protein, deklaration 1,0 g 1,0 1 - 1 2 2183
Kulhydrat difference 6,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,3 g 1003
Kostfibre 3,2 g 1003
Fedt 0,0 g - 0,3 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,08 g 2 1003
Aske 0,6 g 0,61 0,61 - 0,61 2 2183
Tørstof 8,4 g 8,395 8,32 - 8,47 2 2183
Vand 91,6 g 91,60 91,5 - 91,6 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 458 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 2750 µg 2745, 2650 - 2840 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,533 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,533 mg 0,533 0,526 - 0,54 2 2183
K1-vitamin 3,90 µg 3,895 3,79 - 4 2 2183
K-vitamin 3,90 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0300 mg 0,03 0,029 - 0,031 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0301 mg 0,030 0,0296 - 0,0306 2 2183
Niacinækvivalent 0,226 NE 1003
Niacin 0,225 mg 0,225 0,208 - 0,243 2 2183
B6-vitamin 0,0905 mg 0,090 0,0876 - 0,0934 2 2183
Pantotensyre 0,137 mg 0,137 0,13 - 0,144 4 2183
Biotin 2,55 µg 2,545 2,28 - 2,81 2 2183
Folat 10,1 µg 10,11 9,92 - 10,3 2 2183
C-vitamin 1,12 mg 1,115 1,11 - 1,12 2 2183
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 30,5 mg 30,5 30 - 31 2 2183
Kalium 245 mg 245,0 240 - 250 2 2183
Calcium 31,5 mg 31,5 29 - 34 2 2183
Magnesium 10,5 mg 10,5 10 - 11 2 2183
Jern 0,425 mg 0,425 0,38 - 0,47 2 2183
Kobber 0,0525 mg 0,052 0,049 - 0,056 2 2183
Zink 0,255 mg 0,255 0,24 - 0,27 2 2183
Mangan 0,110 mg 0,11 0,11 - 0,11 2 2183
Krom 8,75 µg 8,75 8,3 - 9,2 2 2183
Molybdæn 3,00 µg 3,0 3 - 3 2 2183
Selen 0 µg - 1 2 2183
Fosfor 31,0 mg 31,0 30 - 32 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Sum mineraler 349 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,800 g 0,8 0,8 - 0,8 2 2183
Glukose 0,800 g 0,8 0,8 - 0,8 2 2183
Sum monosakkarider 1,60 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0 g - 0,2 2 2183
Sakkarose 1,70 g 1,7 1,7 - 1,7 2 2183
Sum disakkarider 1,70 g 1003
Sum sukkerarter 3,30 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g - 0,5 2 2183
Uopløselige kostfibre 2,5 g 2,5 2,5 - 2,5 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,7 g 0,7 0,7 - 0,7 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,6 2 2183
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,160 2183
Isoleucin 0 2183
Leucin 53 2183
Lysin 54 2183
Methionin 0 2183
Cystin 14 2183
Phenylalanin 0 2183
Tyrosin 24 2183
Threonin 32 2183
Tryptofan 0 2183
Valin 42 2183
Arginin 49 2183
Histidin 0 2183
Alanin 46 2183
Asparaginsyre 115 2183
Glutaminsyre 182 2183
Glycin 33 2183
Prolin 31 2183
Serin 37 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Sum essentielle Aminosyrer 180,7
Sum ikke essentielle aminosyrer 530,55
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 7 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby