DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1827
Rodfrugter, dybfrost
Engelsk navn
Root vegetables, frozen
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 108 kJ 1003
Energi (kcal) 26 kcal 1003
Protein 1,1 g 1,062 1,06 - 1,06 2 2183
Protein fra Aminosyrer 0,7 g 1003
Protein, deklaration 1,1 g 1,062 1,06 - 1,06 2 2183
Kulhydrat difference 8,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 2,9 g 1003
Kostfibre 5,1 g 1003
Fedt 0,0 g - 0,3 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,08 g 2 1003
Aske 0,6 g 0,635 0,62 - 0,65 2 2183
Tørstof 9,7 g 9,675 9,66 - 9,69 2 2183
Vand 90,3 g 90,32 90,3 - 90,3 2 2183
Nitrogen 0,170 g 0,17 0,17 - 0,17 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 268 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 1610 µg 1610, 1580 - 1640 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,797 α-TE
alfa-Tokoferol 0,797 mg 0,797 0,776 - 0,818 2 2183
K1-vitamin 0,407 µg 0,814 - 0,814 2 2183
Thiamin (B1-vitamin) 0,0350 mg 0,035 0,034 - 0,036 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0213 mg 0,021 0,0192 - 0,0234 2 2183
Niacinækvivalent 0,477 NE 1003
Niacin 0,307 mg 0,307 0,293 - 0,321 2 2183
B6-vitamin 0,0693 mg 0,069 0,0663 - 0,0723 2 2183
Pantotensyre 0,196 mg 0,195 0,176 - 0,217 4 2183
Biotin 2,59 µg 2,59 2,56 - 2,62 2 2183
Folat 10,4 µg 10,4 10,3 - 10,5 2 2183
C-vitamin 3,22 mg 3,22 3,12 - 3,32 2 2183
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 32,5 mg 32,5 32 - 33 2 2183
Kalium 260 mg 260,0 260 - 260 2 2183
Calcium 28,5 mg 28,5 28 - 29 2 2183
Magnesium 11,0 mg 11,0 11 - 11 2 2183
Jern 0,315 mg 0,315 0,29 - 0,34 2 2183
Kobber 0,0640 mg 0,064 0,063 - 0,065 2 2183
Zink 0,270 mg 0,27 0,27 - 0,27 2 2183
Mangan 0,155 mg 0,155 0,15 - 0,16 2 2183
Krom 0 µg - 2 2 2183
Molybdæn 0,00170 µg 0,001 0,0017 - 0,0017 2 2183
Selen 0 µg - 1 2 2183
Fosfor 31,5 mg 31,5 31 - 32 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,600 g 0,6 0,6 - 0,6 2 2183
Glukose 0,500 g 0,5 0,5 - 0,5 2 2183
Sum monosakkarider 1,10 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0 g - 0,2 2 2183
Sakkarose 3,45 g 3,45 3,3 - 3,6 2 2183
Sum disakkarider 3,45 g 1003
Sum sukkerarter 4,55 g 1003
Stivelse/Glykogen 0 g - 0,5 2 2183
Uopløselige kostfibre 2,4 g 2,35 2,2 - 2,5 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 1,5 g 1,5 1,4 - 1,6 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 1,3 g 1,25 1,2 - 1,3 2 2183
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 2183
Leucin 44 2183
Lysin 44 2183
Methionin 0 2183
Cystin 11 2183
Phenylalanin 0 2183
Tyrosin 0 2183
Threonin 34 2183
Tryptofan 10 2183
Valin 40 2183
Arginin 83 2183
Histidin 0 2183
Alanin 55 2183
Asparaginsyre 129 2183
Glutaminsyre 215 2183
Glycin 29 2183
Prolin 27 2183
Serin 39 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 9 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby