DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1834
Avocado, dybfrost
Engelsk navn
Avocado, frozen
Taxonomisk navn
Persea americana (Miller, 1768)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 569 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 520 kJ 1003
Energi (kcal) 138 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 126 kcal 1003
Protein 1,5 g 1,468 1,43 - 1,5 2 2183
Protein fra Aminosyrer 1,1 g 1003
Protein, deklaration 1,5 g 1,468 1,43 - 1,5 2 2183
Kulhydrat difference 7,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,1 g 1003
Kostfibre 4,5 g 1003
Fedt 12,4 g 12,35 12,3 - 12,4 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,21 g 2 1003
Aske 1,1 g 1,13 1,12 - 1,14 2 2183
Tørstof 22,5 g 22,45 22,4 - 22,4 2 2183
Vand 77,5 g 77,54 77,5 - 77,5 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg - 5 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 2,26 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 2,26 mg 2,265 2,17 - 2,36 2 2183
K1-vitamin 10,9 µg 10,85 10,8 - 10,9 2 2183
K-vitamin 10,9 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0540 mg 0,054 0,053 - 0,055 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0965 mg 0,096 0,0937 - 0,0992 2 2183
Niacinækvivalent 1,78 NE 1003
Niacin 1,44 mg 1,435 1,43 - 1,44 2 2183
B6-vitamin 0,104 mg 0,104 0,1 - 0,108 2 2183
Pantotensyre 0,820 mg 0,819 0,78 - 0,859 4 2183
Biotin 5,30 µg 5,3 5,1 - 5,5 2 2183
Folat 44,6 µg 44,55 44,3 - 44,8 2 2183
C-vitamin 65,2 mg 65,15 62,4 - 67,9 2 2183
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 85,0 mg 85,0 84 - 86 2 2183
Kalium 450 mg 450,0 450 - 450 2 2183
Calcium 14,0 mg 14,0 14 - 14 2 2183
Magnesium 21,0 mg 21,0 21 - 21 2 2183
Jern 0,280 mg 0,28 0,27 - 0,29 2 2183
Kobber 0,165 mg 0,165 0,16 - 0,17 2 2183
Zink 0,590 mg 0,59 0,59 - 0,59 2 2183
Mangan 0,125 mg 0,125 0,12 - 0,13 2 2183
Krom 0 µg - 2 2 2183
Molybdæn 1,45 µg 1,45 1,4 - 1,5 2 2183
Selen 0 µg - 1 2 2183
Fosfor 42,0 mg 42,0 42 - 42 2 2183
Jod 5,00 µg 5,0 5 - 5 2 2183
Sum mineraler 612 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g - 0,2 2 2183
Glukose 0,1000 g 0,2 - 0,2 2 2183
Sum monosakkarider 0,1000 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0 g - 0,2 2 2183
Sakkarose 0 g - 0,2 2 2183
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0,1000 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g - 0,5 2 2183
Uopløselige kostfibre 3,0 g 2,95 2,5 - 3,4 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 1,6 g 1,55 1,5 - 1,6 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,6 2 2183
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2183
C6:0 0,000 0,0 2183
C8:0 0,000 0,0 2183
C10:0 0,000 0,0 2183
C12:0 0,000 0,0 2183
C13:0 0,000 0,0 2183
C14:0 0,000 0,0 2183
C15:0 0,000 0,0 2183
C16:0 2,744 26 2183
C17:0 0,000 0,0 2183
C18:0 0,000 0,0 2183
C20:0 0,000 0,0 2183
C21:0 0,000 0,0 2183
C22:0 0,000 0,0 2183
C23:0 0,000 0,0 2183
C24:0 0,000 0,0 2183
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 0,000 0,0 2183
C14:1,n-5 0,000 0,0 2183
C15:1,n-5 0,000 0,0 2183
C16:1,n-7 1,408 13,3 2183
C17:1,n-7 0,000 0,0 2183
C18:1,n-7 0,699 6,63 2183
C18:1,n-9 3,983 37,7 2183
C18:1,n-12 0,000 0,0 2183
C20:1,n-9 0,000 0,0 2183
C20:1,n-11 0,000 0,0 2183
C22:1,n-9 0,000 0,0 2183
C22:1,n-11 0,000 0,0 2183
C24:1,n-9 0,000 0,0 2183
C14:1,n-5,trans 0,000 0,0 2183
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2183
C18:1,trans 0,000 0,0 2183
C20:1,trans 0,000 0,0 2183
C22:1,trans 0,000 0,0 2183
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,706 16,1 2183
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2183
C18:3,n-3 0,000 0,0 2183
C18:3,n-6 0,000 0,0 2183
C18:4,n-3 0,000 0,0 2183
C20:2,n-6 0,000 0,0 2183
C20:3,n-3 0,000 0,0 2183
C20:3,n-6 0,000 0,0 2183
C20:4,n-3 0,000 0,0 2183
C20:4,n-6 0,000 0,0 2183
C20:5,n-3 0,000 0,0 2183
C21:5,n-3 0,000 2183
C22:2,n-6 0,000 0,0 2183
C22:3,n-3 0,000 0,0 2183
C22:4,n-6 0,000 0,0 2183
C22:5,n-3 0,000 0,0 2183
C22:5,n-6 0,000 0,0 2183
C22:6,n-3 0,000 0,0 2183
C18:2,trans 0,000 0,0 2183
C18:3,trans 0,000 0,0 2183
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2183
Sum mættede fedtsyrer 2,744 26 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 6,090 57,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,706 16,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer under detektionsgrænsen 0,000 2183
Sum fedtsyrer 10,541 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,706 16,1 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,235 2183
Isoleucin 56 2183
Leucin 101 2183
Lysin 102 2183
Methionin 0 2183
Cystin 23 2183
Phenylalanin 58 2183
Tyrosin 46 2183
Threonin 61 2183
Tryptofan 21 2183
Valin 75 2183
Arginin 65 2183
Histidin 39 2183
Alanin 77 2183
Asparaginsyre 141 2183
Glutaminsyre 175 2183
Glycin 69 2183
Prolin 69 2183
Serin 82 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Sum essentielle Aminosyrer 512,9
Sum ikke essentielle aminosyrer 745,5
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 14,2 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 6 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,854 4 2183

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby