DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1836
Wokmix, dybfrost
Engelsk navn
Wok mix, frozen
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 108 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 92 kJ 1003
Energi (kcal) 26 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 22 kcal 1003
Protein 1,2 g 1,218 1,18 - 1,25 2 2183
Protein fra Aminosyrer 0,8 g 1003
Protein, deklaration 1,2 g 1,218 1,18 - 1,25 2 2183
Kulhydrat difference 6,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 2,9 g 1003
Kostfibre 2,7 g 1003
Fedt 0,0 g - 0,3 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,05 g 2 1003
Aske 0,5 g 0,47 0,47 - 0,47 2 2183
Tørstof 8,3 g 8,25 8,2 - 8,3 2 2183
Vand 91,8 g 91,75 91,7 - 91,8 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 389 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 2340 µg 2335, 2240 - 2430 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,690 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,690 mg 0,69 0,681 - 0,699 2 2183
K1-vitamin 5,68 µg 5,675 5,29 - 6,06 2 2183
K-vitamin 5,68 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0375 mg 0,037 0,037 - 0,038 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0496 mg 0,049 0,0494 - 0,0498 2 2183
Niacinækvivalent 0,509 NE 1003
Niacin 0,287 mg 0,287 0,267 - 0,307 2 2183
B6-vitamin 0,0615 mg 0,061 0,0602 - 0,0627 2 2183
Pantotensyre 0,0880 mg 0,088 0,0843 - 0,0918 4 2183
Biotin 2,11 µg 2,105 2,04 - 2,17 2 2183
Folat 12,8 µg 12,75 12,3 - 13,2 2 2183
C-vitamin 10,6 mg 10,6 10,6 - 10,6 2 2183
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 19,5 mg 19,5 19 - 20 2 2183
Kalium 185 mg 185,0 180 - 190 2 2183
Calcium 33,0 mg 33,0 32 - 34 2 2183
Magnesium 11,0 mg 11,0 11 - 11 2 2183
Jern 0,345 mg 0,345 0,33 - 0,36 2 2183
Kobber 0,0455 mg 0,045 0,045 - 0,046 2 2183
Zink 0,245 mg 0,245 0,24 - 0,25 2 2183
Mangan 0,115 mg 0,115 0,11 - 0,12 2 2183
Krom 4,95 µg 4,95 4,4 - 5,5 2 2183
Molybdæn 7,40 µg 7,4 7,2 - 7,6 2 2183
Selen 0 µg - 1 2 2183
Fosfor 25,5 mg 25,5 25 - 26 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Sum mineraler 274 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,900 g 0,9 0,9 - 0,9 2 2183
Glukose 0,850 g 0,85 0,8 - 0,9 2 2183
Sum monosakkarider 1,75 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0,1000 g 0,2 - 0,2 2 2183
Sakkarose 1,05 g 1,05 1 - 1,1 2 2183
Sum disakkarider 1,15 g 1003
Sum sukkerarter 2,90 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g - 0,5 2 2183
Uopløselige kostfibre 1,9 g 1,9 1,9 - 1,9 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,8 g 0,8 0,8 - 0,8 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,6 2 2183
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,195 2183
Isoleucin 18 2183
Leucin 59 2183
Lysin 63 2183
Methionin 0 2183
Cystin 13 2183
Phenylalanin 39 2183
Tyrosin 30 2183
Threonin 43 2183
Tryptofan 13 2183
Valin 51 2183
Arginin 81 2183
Histidin 23 2183
Alanin 57 2183
Asparaginsyre 166 2183
Glutaminsyre 174 2183
Glycin 40 2183
Prolin 33 2183
Serin 50 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Sum essentielle Aminosyrer 309,65
Sum ikke essentielle aminosyrer 643,55
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 6 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby