DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1839
Rodfrugtfritter, dybfrost
Engelsk navn
Root fruit fritters, frozen
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 569 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 569 kJ 1003
Energi (kcal) 137 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 137 kcal 1003
Protein 2,0 g 2,031 2 - 2,06 2 2183
Protein fra Aminosyrer 1,4 g 1003
Protein, deklaration 2,0 g 2,031 2 - 2,06 2 2183
Kulhydrat difference 19,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 13,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 13,7 g 1003
Kostfibre 5,8 g 1003
Fedt 6,9 g 6,9 6,8 - 7 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,29 g 2 1003
Aske 1,3 g 1,3 1,29 - 1,31 2 2183
Tørstof 29,7 g 29,7 29,5 - 29,8 2 2183
Vand 70,3 g 70,3 70,1 - 70,4 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 168 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 1010 µg 1007, 944 - 1070 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 3,39 α-TE
alfa-Tokoferol 3,39 mg 3,39 3,36 - 3,42 2 2183
K1-vitamin 2,70 µg 2,695 2,49 - 2,9 2 2183
Thiamin (B1-vitamin) 0,0535 mg 0,053 0,053 - 0,054 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0692 mg 0,069 0,0669 - 0,0714 2 2183
Niacinækvivalent 1,14 NE 1003
Niacin 0,821 mg 0,820 0,802 - 0,839 2 2183
B6-vitamin 0,0971 mg 0,097 0,0931 - 0,101 2 2183
Pantotensyre 0,298 mg 0,298 0,285 - 0,312 4 2183
Biotin 4,65 µg 4,65 4,6 - 4,7 2 2183
Folat 38,1 µg 38,1 37,7 - 38,5 2 2183
C-vitamin 4,76 mg 4,76 4,48 - 5,04 2 2183
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 115 mg 115,0 110 - 120 2 2183
Kalium 460 mg 460,0 450 - 470 2 2183
Calcium 53,5 mg 53,5 52 - 55 2 2183
Magnesium 20,5 mg 20,5 20 - 21 2 2183
Jern 0,625 mg 0,625 0,59 - 0,66 2 2183
Kobber 0,104 mg 0,104 0,098 - 0,11 2 2183
Zink 0,500 mg 0,5 0,49 - 0,51 2 2183
Mangan 0,240 mg 0,24 0,23 - 0,25 2 2183
Krom 3,70 µg 3,7 3,7 - 3,7 2 2183
Molybdæn 3,90 µg 3,9 3,8 - 4 2 2183
Selen 0,500 µg 1 - 1 2 2183
Fosfor 82,0 mg 82,0 78 - 86 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,500 g 0,5 0,5 - 0,5 2 2183
Glukose 0,450 g 0,45 0,4 - 0,5 2 2183
Sum monosakkarider 0,950 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0 g - 0,2 2 2183
Sakkarose 6,20 g 6,2 6,2 - 6,2 2 2183
Sum disakkarider 6,20 g 1003
Sum sukkerarter 7,15 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 4,75 g 4,75 4,6 - 4,9 2 2183
Uopløselige kostfibre 3,0 g 3,05 3 - 3,1 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 2,4 g 2,4 2,2 - 2,6 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,3 g 0,6 - 0,6 2 2183
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2183
C6:0 0,000 0,0 2183
C8:0 0,000 0,0 2183
C10:0 0,000 0,0 2183
C12:0 0,000 0,0 2183
C13:0 0,000 0,0 2183
C14:0 0,000 0,0 2183
C15:0 0,000 0,0 2183
C16:0 0,282 4,96 2183
C17:0 0,000 0,0 2183
C18:0 0,177 3,12 2183
C20:0 0,000 0,0 2183
C21:0 0,000 0,0 2183
C22:0 0,000 0,0 2183
C23:0 0,000 0,0 2183
C24:0 0,000 0,0 2183
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 0,000 0,0 2183
C14:1,n-5 0,000 0,0 2183
C15:1,n-5 0,000 0,0 2183
C16:1,n-7 0,000 0,0 2183
C17:1,n-7 0,000 0,0 2183
C18:1,n-7 0,000 0,0 2183
C18:1,n-9 4,666 82,1 2183
C18:1,n-12 0,000 0,0 2183
C20:1,n-9 0,000 0,0 2183
C20:1,n-11 0,000 0,0 2183
C22:1,n-9 0,000 0,0 2183
C22:1,n-11 0,000 0,0 2183
C24:1,n-9 0,000 0,0 2183
C14:1,n-5,trans 0,000 0,0 2183
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2183
C18:1,trans 0,000 0,0 2183
C20:1,trans 0,000 0,0 2183
C22:1,trans 0,000 0,0 2183
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,553 9,74 2183
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2183
C18:3,n-3 0,000 0,0 2183
C18:3,n-6 0,000 0,0 2183
C18:4,n-3 0,000 0,0 2183
C20:2,n-6 0,000 0,0 2183
C20:3,n-3 0,000 0,0 2183
C20:3,n-6 0,000 0,0 2183
C20:4,n-3 0,000 0,0 2183
C20:4,n-6 0,000 0,0 2183
C20:5,n-3 0,000 0,0 2183
C21:5,n-3 0,000 2183
C22:2,n-6 0,000 0,0 2183
C22:3,n-3 0,000 0,0 2183
C22:4,n-6 0,000 0,0 2183
C22:5,n-3 0,000 0,0 2183
C22:5,n-6 0,000 0,0 2183
C22:6,n-3 0,000 0,0 2183
C18:2,trans 0,000 0,0 2183
C18:3,trans 0,000 0,0 2183
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2183
Sum mættede fedtsyrer 0,459 8,08 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,666 82,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,553 9,74 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer under detektionsgrænsen 0,000 2183
Sum fedtsyrer 5,679 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,553 9,74 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,325 2183
Isoleucin 61 2183
Leucin 108 2183
Lysin 86 2183
Methionin 25 2183
Cystin 20 2183
Phenylalanin 69 2183
Tyrosin 50 2183
Threonin 66 2183
Tryptofan 19 2183
Valin 87 2183
Arginin 179 2183
Histidin 36 2183
Alanin 115 2183
Asparaginsyre 223 2183
Glutaminsyre 245 2183
Glycin 63 2183
Prolin 65 2183
Serin 73 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 3 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,823 4 2183

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby