DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1871
Blandet frugt- og grøntsagsjuice
Engelsk navn
Mixed fruit and vegetable juice
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 182 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 5 kJ 1003
Energi (kcal) 43 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 1 kcal 1003
Protein 0,6 g 1 2135
Kulhydrat difference 10,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 9,8 g 1003
Kostfibre 0,2 g 1 2187
Fedt 0,1 g 1 2135
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,01 g 1 1003
Aske 0,3 g 1 2195
Tørstof 11,0 g 1 2195
Vand 89,0 g 1 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 71,7 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 430 µg 1 2195
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0,870 α-TE
alfa-Tokoferol 0,870 mg 1 2187
K1-vitamin 0,1000 µg 1 2187
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 1 2135
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0300 mg 1 2135
Niacinækvivalent 0,188 NE 1003
Niacin 0,188 mg 1 2195
B6-vitamin 0,140 mg 1 2135
Pantotensyre 0,0890 mg 1 2195
Biotin 0,810 µg 1 2195
Folat 3,00 µg 1 2187
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 6,22 mg 1003
Ascorbinsyre 6,10 mg 1 2195
Dehydroascorbinsyre 0,120 mg 1 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 5,00 mg 1 2195
Kalium 135 mg 1 2195
Calcium 13,7 mg 1 2195
Magnesium 6,93 mg 1 2195
Jern 0,0810 mg 1 2195
Kobber 0,0255 mg 1 2195
Zink mg 1 2195
Mangan 0,0450 mg 1 2195
Selen 0,500 µg 1 2135
Fosfor 11,1 mg 1 2195
Jod 3,50 µg 1 2195
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 4,50 g 1 2195
Galaktose 0 g 1 1655
Glukose 2,34 g 1 2195
Sum monosakkarider 6,84 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 1655
Sakkarose 2,16 g 1 2195
Sum disakkarider 2,16 g 1003
Sum sukkerarter 9,00 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,096 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 6,20 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,0 1 2195
pH 3,8 1 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby