DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1880
Frugtnektar, tilsat kunstig sødestof
Engelsk navn
Fruit juice, artificial sweetener added
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 4 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 86 kJ 1003
Energi (kcal) 1 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 20 kcal 1003
Protein 0,2 g 0,237 0,237 - 0,393 3 2195
Protein, deklaration 0,2 g 0,237 0,237 - 0,393 3 2195
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 4,8 g 1003
Kostfibre 0,1 g 1 2187
Fedt g 1 2195
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,01 g 10 1003
Aske 0,2 g 0,175 0,12 - 0,21 10 2195
Tørstof 6,3 g 6,195 6,12 - 6,72 10 2195
Vand 93,7 g 93,80 93,2 - 93,8 10 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,711 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 4,27 µg 3,45 2,2 - 7,6 8 2195
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0,410 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,410 mg 1 2187
K1-vitamin 1,20 µg 1 2187
K-vitamin 1,20 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0280 mg 0,035 0,027 - 0,042 5 2195
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg - 0,02 5 2195
Niacinækvivalent 0,107 NE 1003
Niacin 0,107 mg 0,094 0,057 - 0,188 10 2195
B6-vitamin 0,0108 mg 0,054 - 0,054 5 2195
Pantotensyre 0,0502 mg 0,053 0,024 - 0,083 10 2195
Biotin 0,370 µg 0,385 0,155 - 0,53 10 2195
Folat 1,000 µg 1 2187
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 6,70 mg 1003
Ascorbinsyre 6,44 mg 3,6 2 - 20,4 9 2195
Dehydroascorbinsyre 0,252 mg 0,24 0,19 - 0,51 9 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 3,21 mg 3,375 2,09 - 4,11 10 2195
Kalium 77,7 mg 76,5 52 - 100 10 2195
Calcium 7,19 mg 7,35 3,26 - 11,3 10 2195
Magnesium 4,55 mg 4,62 1,89 - 6,6 10 2195
Jern 0,0511 mg 0,043 0,0335 - 0,086 10 2195
Kobber 0,0137 mg 0,011 0,006 - 0,0275 10 2195
Zink 0,00770 mg 0,032 - 0,045 10 2195
Mangan 0,224 mg 0,018 0,014 - 1,25 10 2195
Krom 0 µg - 2 2 2195
Selen 1,19 µg 2,37 - 2,37 2 2195
Fosfor 6,39 mg 6,25 2,28 - 9,7 10 2195
Jod 0,316 µg 0,264 0,185 - 0,59 10 2195
Nikkel 0 µg - 0,34 2 2195
Sum mineraler 99,1 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 2,02 g 1,72 1,26 - 3,5 10 2195
Galaktose 0 g 1 2187
Glukose 1,26 g 1,265 1,1 - 1,46 10 2195
Sum monosakkarider 3,28 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 2187
Sakkarose 1,54 g 1,415 0,52 - 2,62 10 2195
Sum disakkarider 1,54 g 1003
Sum sukkerarter 4,82 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,034 2195
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 1,000 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,0 10 2195
pH 3,5 10 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby