DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 188
Stenbider, røget
Engelsk navn
Lumpsucker, smoked
Taxonomisk navn
Cyclopterus lumpus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1542 kJ 1003
Energi (kcal) 373 kcal 1003
Protein 15,6 g 0 14 1357
Protein, deklaration 15,6 g 0 14 1357
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 34,5 g 14 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Aske 9,4 g 14 1357
Tørstof 59,5 g 14 1357
Vand 40,5 g 14 1357
Nitrogen 2,832 g 14 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 11,0 RE 1003
Retinol 11,0 µg 1003
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 6,00 µg 1003
D3-vitamin 6,00 µg 1 1057
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0700 mg T 737
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0800 mg T 737
Niacinækvivalent 2,00 NE 1003
Niacin 2,00 mg T 737
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg T 737
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium 20,0 mg T 737
Jern 0,500 mg T 737
Jod 50,0 µg 29 - 66 4 T 737
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 2,773 8,7 T 737
C16:0 3,819 11,9 T 737
C18:0 0,730 2,29 T 737
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 3,357 10,5 T 737
C18:1,n-9 6,665 20,9 T 737
C20:1,n-11 4,646 14,5 T 737
C22:1,n-9 4,136 12,9 T 737
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,535 1,68 T 737
C20:5,n-3 2,676 8,4 T 737
C22:5,n-3 0,219 0,687 T 737
C22:6,n-3 2,287 7,18 T 737
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 7,322 22,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 18,804 59 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 5,717 17,9 1003
Sum fedtsyrer 31,844 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 5,182 16,2 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,535 1,68 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 20 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,923 T 737

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby