DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1894
Koncentreret læskedrik, tilsat sukker, fortyndes 1+3
Engelsk navn
Concentrated soft drink, not carbonated, sugar added, dilution 1+3
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 735 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 0 kJ 1003
Energi (kcal) 173 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 0 kcal 1003
Protein 0,0 g 1 1655
Kulhydrat difference 43,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 43,3 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt 0,0 g 1 1655
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,02 g 1 1003
Aske 0,2 g 1 2195
Tørstof 43,5 g 1 2195
Vand 56,5 g 1 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 0 µg 1 2135
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1 2135
K1-vitamin 0 µg 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) mg 1 2195
Riboflavin (B2-vitamin) mg 1 2195
Niacinækvivalent 0,133 NE 1003
Niacin 0,133 mg 1 2195
B6-vitamin mg 1 2195
Pantotensyre 0,0540 mg 1 2195
Biotin 1,24 µg 1 2195
Folat 1,000 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 158 mg 1003
Ascorbinsyre 157 mg 1 2195
Dehydroascorbinsyre 1,20 mg 1 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 7,92 mg 1 2195
Kalium 114 mg 1 2195
Calcium 14,0 mg 1 2195
Magnesium 3,91 mg 1 2195
Jern 0,354 mg 1 2195
Kobber mg 1 2195
Zink 0,0330 mg 1 2195
Mangan 0,0870 mg 1 2195
Selen 0 µg 1 2135
Fosfor 4,13 mg 1 2195
Jod 0,900 µg 1 2195
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 15,2 g 1 2195
Galaktose 0 g 1 1655
Glukose 13,9 g 1 2195
Sum monosakkarider 29,1 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 1655
Sakkarose 12,6 g 1 2195
Sum disakkarider 12,6 g 1003
Sum sukkerarter 41,7 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,000 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0 mg 1 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,2 1 2195
pH 3,0 1 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby