DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1933
Pindeis, Limonade
Engelsk navn
Lemonade popsickle
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 346 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 346 kJ 1003
Energi (kcal) 81 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 81 kcal 1003
Protein 0,0 g 0,0 0,0 - 0,625 2 2201
Protein fra Aminosyrer 0,0 g 1003
Protein, deklaration 0,0 g 0,0 0,0 - 0,625 2 2201
Kulhydrat difference 20,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 20,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 20,3 g 1003
Kostfibre g 1 2201
Fedt 0,0 g 0,0 0,0 - 0,3 2 2201
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,02 g 2 1003
Aske 0,0 g 0,0 0,0 - 0,05 2 2201
Tørstof 20,3 g 20,34 20,2 - 20,4 2 2201
Vand 79,7 g 79,66 79,6 - 79,7 2 2201
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 30,1 RE 1003
Retinol 0 µg - 21 2 2201
beta-Caroten 181 µg 180,5 175 - 186 2 2201
D-vitamin µg 1 2201
E-vitamin 0,390 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,390 mg 0,39 0,324 - 0,456 2 2201
K-vitamin 0 µg 1003
K1-vitamin 0 µg - 0,8 2 2201
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg - 0,015 2 2201
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0224 mg 0,022 0,0199 - 0,0248 2 2201
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg - 0,1 2 2201
B6-vitamin 0 mg - 0,01 2 2201
Pantotensyre 0,0102 mg 0,010 0,0092 - 0,0112 4 2201
Biotin 0 µg - 1 2 2201
Folat 0 µg - 5 2 2201
B12-vitamin 0 µg - 0,01 2 2201
C-vitamin 1,47 mg 1,47 1,44 - 1,5 2 2201
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 9,85 mg 9,85 9,7 - 10 2 2201
Kalium 20,5 mg 20,5 20 - 21 2 2201
Calcium 3,90 mg 3,9 3,8 - 4 2 2201
Magnesium 1,80 mg 1,8 1,7 - 1,9 2 2201
Jern 0,0230 mg 0,023 0,021 - 0,025 2 2201
Kobber 0,00915 mg 0,009 0,009 - 0,0093 2 2201
Zink 0,0145 mg 0,014 0,013 - 0,016 2 2201
Mangan 0,115 mg 0,115 0,11 - 0,12 2 2201
Krom 0 µg - 2 2 2201
Molybdæn 0,170 µg 0,17 0,15 - 0,19 2 2201
Selen 0 µg - 0,1 2 2201
Fosfor 1,50 mg 1,5 1,4 - 1,6 2 2201
Jod 0 µg - 5 2 2201
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 2,75 g 2,75 2,7 - 2,8 2 2201
Galaktose 0 g - 0,2 2 2201
Glukose 3,35 g 3,35 3,3 - 3,4 2 2201
Sum monosakkarider 6,10 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2201
Maltose 0 g - 0,2 2 2201
Sakkarose 12,5 g 12,5 12,5 - 12,5 2 2201
Sum disakkarider 12,5 g 1003
Sum sukkerarter 18,6 g 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg - 1 2 2201
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,000 2201
Isoleucin 0 2201
Leucin 0 2201
Lysin 0 2201
Methionin 0 2201
Cystin 0 2201
Phenylalanin 0 2201
Tyrosin 0 2201
Threonin 0 2201
Tryptofan 0 2201
Valin 0 2201
Arginin 0 2201
Histidin 0 2201
Alanin 0 2201
Asparaginsyre 0 2201
Glutaminsyre 0 2201
Glycin 0 2201
Prolin 0 2201
Serin 0 2201
Hydroxyprolin 0 2201
Ornitin 0 2201
Sum essentielle Aminosyrer 0 1003
Sum ikke essentielle aminosyrer 0 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 14,9 mg 14,85 0,0 - 29,7 2 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2025 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby