DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 204
Sennep, brun, færdiglavet
Engelsk navn
Mustard, brown, ready made
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 609 kJ 1003
Energi (kcal) 146 kcal 1003
Protein 5,0 g 1321
Protein, deklaration 5,0 g 1321
Kulhydrat difference 17,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 14,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 10,8 g 1003
Kostfibre 3,2 g 1865
Fedt 6,8 g 1 2135
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 3,27 g 1003
Aske 2,9 g 1 2135
Tørstof 32,4 g 1003
Vand 67,6 g 1003
Nitrogen 0,800 g 1321
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,300 α-TE
alfa-Tokoferol 0,300 mg 1865
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0510 mg 1865
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0250 mg 1865
Niacinækvivalent 0,460 NE 1865
B6-vitamin 0,0710 mg 1865
Folat 8,00 µg 1865
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1310 mg 1346
Kalium 130 mg 1346
Calcium 124 mg 1346
Magnesium 48,0 mg 1346
Rubidium 80,0 µg 1356
Jern 1,80 mg 1346
Kobber 0,0900 mg 1356
Zink 0,700 mg 1356
Mangan 0,360 mg 1356
Krom 17,0 µg 1356
Molybdæn 0 µg 1356
Cobolt 2,00 µg 1356
Selen 6,00 µg 1356
Aluminium 0,500 mg 1356
Silicium 0 mg 1356
Bor 150 µg 1356
Fosfor 134 mg 1346
Fluor 0 µg 1356
Brom 0 µg 1356
Jod 3,00 µg 1356
Nikkel 20,0 µg 1356
Kviksølv 0,200 µg 1356
Arsen 0 µg 1356
Cadmium 2,00 µg 1356
Bly 6,00 µg 1356
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 2,68 g 1 2135
Sum disakkarider 8,12 g 1 2135
Sum sukkerarter 10,8 g 1003
Tilsat Sukker 3,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 3,0 g 1 2133
Stivelse 0 g 1 2135
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,390 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,430 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 1,700 2135
Sum fedtsyrer 6,284 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,740 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,910 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby