DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 212
Sherry, medium
Engelsk navn
Sherry, medium
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 489 kJ 1003
Energi (kcal) 118 kcal 1003
Protein 0,1 g 1344
Protein, deklaration 0,1 g 1344
Kulhydrat difference 3,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,4 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,0 g 1344
Alkohol 14,8 g 1344
Salt deklaration 0,01 g 1003
Aske 1,2 g 1003
Tørstof 19,5 g 1003
Vand 80,5 g 1003
Nitrogen 0,016 g 1344
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1344
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1344
Riboflavin (B2-vitamin) 0,01000 mg 1344
Niacinækvivalent 0,0800 NE 1003
Niacin 0,0800 mg 1344
B6-vitamin 0,00900 mg 1344
Folat 0,1000 µg 1344
Frit folat 0,1000 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 6,00 mg 1344
Kalium 89,0 mg 1344
Calcium 9,00 mg 1344
Magnesium 8,00 mg 1344
Jern 0,530 mg 1344
Kobber 0,0570 mg 0,049 0,01 - 0,18 26 1088
Zink 0,210 mg 0,17 0,03 - 0,56 26 1088
Mangan 0,0230 mg 1 1348
Krom 3,00 µg 2 2 - 9 5 1506
Selen 0 µg 0 5 1506
Fosfor 7,00 mg 1344
Nikkel 13,5 µg 10,1 1,2 - 28,9 5 1506
Kviksølv 0 µg 0 5 1506
Arsen 0,990 µg 0,35 - 4,8 26 1088
Cadmium 0,110 µg 0,07 - 0,46 26 1088
Bly 11,0 µg 7,9 - 45 26 1088
Tin 5,80 µg 1,8 - 28 26 1088
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 3,40 g 1344
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 3,4 g 1 2133
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzosyre 0,0300 mg 1101
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,01000 mg 0 - 0,025 1488
Sum biogene aminer 0,01000 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800
Massefylde 1,0 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby