DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 228
Madeira
Engelsk navn
Madeira
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 692 kJ 1003
Energi (kcal) 166 kcal 1003
Protein 0,0 g 1358
Protein, deklaration 0,0 g 1358
Kulhydrat difference 10,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 10,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 10,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1003
Fedt 0,0 g 1358
Alkohol 18,0 g 1358
Aske 2,0 g 1003
Tørstof 30,0 g 1358
Vand 70,0 g 1358
Tilsat sukker 10,0 g 1358
Nitrogen 0,000 g 1358
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Niacinækvivalent 0 NE 1003
C-vitamin 0 mg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kalium 100,0 mg 1 1348
Calcium 8,40 mg 1 1348
Magnesium 10,00 mg 1 1348
Jern 0,830 mg 1 1348
Kobber 0,134 mg 0,136 0,108 - 0,16 5 1088
Zink 0,140 mg 0,16 0,066 - 0,18 5 1088
Mangan 0,0230 mg 1 1348
Krom 4,00 µg 1 1348
Selen 0,1000 µg 1 1348
Fosfor 12,0 mg 1 1348
Nikkel 0,500 µg 1 1348
Arsen 0,160 µg 0,37 0,29 - 6 5 1088
Cadmium 0,110 µg 0,15 0,1 - 0,16 5 1088
Bly 10,00 µg 9 1,8 - 21 5 1088
Tin 15,0 µg 2,1 4,9 - 61 5 1088
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 5,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800
Massefylde 1,0 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby