DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 235
Bitter, uspec.
Engelsk navn
BITTER, all types, average values
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 873 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 873 kJ 1003
Energi (kcal) 211 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 211 kcal 1003
Protein 0,0 g 1321
Protein, deklaration 0,0 g 1321
Kulhydrat difference 0,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,1 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,0 g 1321
Alkohol 30,0 g 1321
Salt deklaration 0,00 g 1 1003
Aske 0,5 g 2007
Tørstof 30,6 g 1003
Vand 69,3 g 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 0 mg 1 2138
Kobber 0,0220 mg 0,02 0,01 - 0,04 7 1088
Zink 0,0350 mg 0,03 0,019 - 0,057 7 1088
Cadmium 0,160 µg 0,16 - 0,31 7 1088
Bly 3,40 µg 1,8 - 13 7 1088
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,1000 g 1 1001
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,000 1321
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0 mg 1 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby