DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 236
Peber, sort
Engelsk navn
Pepper, black
Taxonomisk navn
Piper nigrum
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1274 kJ 1003
Energi (kcal) 304 kcal 1003
Protein 10,9 g 162 1938
Protein, deklaration 10,9 g 162 1938
Kulhydrat difference 71,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 44,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 44,5 g 1003
Kostfibre 26,5 g 1938
Fedt 3,3 g 198 1938
Alkohol 0,0 g 1938
Salt deklaration 0,11 g 9 1003
Aske 4,3 g 1671 1938
Tørstof 89,5 g 321 1938
Vand 10,5 g 321 1938
Nitrogen 1,752 g 162 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 9,50 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 114 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0,720 α-TE
alfa-Tokoferol 0,720 mg 1865
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,109 mg 4 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,240 mg 6 1938
Niacinækvivalent 1,14 NE 1003
Niacin 1,14 mg 4 1938
B6-vitamin 0,340 mg 1865
Folat 10,00 µg 1865
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 21,0 mg 1003
Ascorbinsyre 21,0 mg 1865
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 44,0 mg 9 1938
Kalium 1260 mg 12 1938
Calcium 437 mg 110 1938
Magnesium 194 mg 42 1938
Jern 28,9 mg 8 1938
Kobber 1,13 mg 1344
Zink 1,42 mg 6 1938
Selen 3,10 µg 1865
Fosfor 173 mg 52 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Crude fibre 13,1 g 12,8 - 13,3 325 1342
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzosyre 0 mg 1101
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 1,392 2132
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,739 2132
Sum flerumættede fedtsyrer 0,998 2132
Sum fedtsyrer 3,117 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,152 2132
Sum n-6 fedtsyrer 0,846 2132
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,956

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby