DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 249
Snaps, krydder-, uspec.
Engelsk navn
Aquavit, spiced, average values
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1113 kJ 1003
Energi (kcal) 268 kcal 1003
Protein 0,0 g 1347
Protein, deklaration 0,0 g 1347
Kulhydrat difference 10,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 10,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,0 g 1347
Alkohol 32,0 g 1347
Aske 0,1 g 2007
Tørstof 43,0 g 1347
Vand 57,0 g 1347
Nitrogen 0,000 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
beta-Caroten 0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1347
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1347
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1347
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1347
B6-vitamin 0 mg 1347
Pantothensyre 0 mg 1655
Biotin 0 µg 1655
Folat 0 µg 1347
B12-vitamin 0 µg 1347
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kobber 0,00200 mg 0,005 0,001 - 0,006 15 1088
Zink 0,0140 mg 0,015 - 0,031 15 1088
Cadmium 0,190 µg 0,02 - 2 15 1088
Bly 4,50 µg 0,7 - 54 15 1088
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1347
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800
Massefylde 0,9 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby