DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 259
Skærekage, citronkage
Engelsk navn
Plain cake, lemon cake
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1796 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1804 kJ 1003
Energi (kcal) 429 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 431 kcal 1003
Protein 4,6 g 3,69 - 5,7 5 1062
Protein fra Aminosyrer 4,2 g 1003
Protein, deklaration 5,0 g 4,05 - 6,25 5 1062
Kulhydrat difference 55,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 54,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 54,1 g 1003
Kostfibre 1,3 g 1,29 0,89 - 1,85 11 T 281.0
Fedt 21,3 g 14,9 - 22,6 5 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,54 g 5 1003
Aske 0,8 g 1003
Tørstof 82,1 g 78,2 - 85,5 5 1062
Vand 17,9 g 14,5 - 21,8 5 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 240 RE 1 1004
D-vitamin 0,700 µg 1 1004
E-vitamin 2,90 α-TE 1 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Niacinækvivalent 0,928 NE 1003
B6-vitamin 0 mg 1 1004
Folat 3,50 µg 1 1004
B12-vitamin 0,300 µg 1 1004
C-vitamin 2,00 mg 1 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 217 mg 176 - 257 5 1062
Kalium 170 mg 78 - 461 5 1062
Calcium 25,0 mg 1 1004
Magnesium 8,00 mg 1 1004
Jern 0,400 mg 1043
Zink 0,500 mg 1 1004
Selen 5,20 µg 1 1004
Fosfor 63,0 mg 1 1004
Jod 6,30 µg 1 1004
Sum mineraler 483 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 40,0 g 1 1004
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 14,1 g 1 1004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 17,040 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,807 1062
Isoleucin 242 300 T 359.0
Leucin 379 470 T 359.0
Lysin 218 270 T 359.0
Methionin 105 130 T 359.0
Cystin 89 110 T 359.0
Phenylalanin 258 320 T 359.0
Tyrosin 121 150 T 359.0
Threonin 169 210 T 359.0
Tryptofan 56 69 T 359.0
Valin 274 340 T 359.0
Arginin 226 280 T 359.0
Histidin 113 140 T 359.0
Alanin 202 250 T 359.0
Asparaginsyre 331 410 T 359.0
Glutaminsyre 1190 1470 T 359.0
Glycin 169 210 T 359.0
Prolin 387 480 T 359.0
Serin 291 360 T 359.0
Sum essentielle Aminosyrer 2187 T 359.0
Sum ikke essentielle aminosyrer 3620 T 359.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 30,7 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby