DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 281
Skærekage, formkage, uspec.
Engelsk navn
Plain cake, average values
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1775 kJ 1003
Energi (kcal) 424 kcal 1003
Protein 4,6 g 4,446 3,77 - 5,35 11 1962
Protein fra Aminosyrer 4,1 g 1003
Protein, deklaration 5,0 g 4,875 4,13 - 5,87 11 1962
Kulhydrat difference 56,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 55,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 54,9 g 1003
Kostfibre 1,3 g 1,29 0,89 - 1,85 11 1962
Fedt 20,2 g 20,7 16,7 - 26,2 13 1818, 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,96 g 11 1003
Aske 1,3 g 1,27 0,78 - 1,84 11 1962
Tørstof 82,7 g 82,7 78,5 - 87,3 11 1962
Vand 17,3 g 17,3 12,7 - 21,5 11 1962
Nitrogen 0,798 g 0,78 0,662 - 0,94 11 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 129 RE 1003
Retinol 126 µg 1347
beta-Caroten 20,0 µg 1347
D-vitamin 0,700 µg 1 1004
E-vitamin 0,500 α-TE
alfa-Tokoferol 0,500 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0460 mg 1003
Thiamin 0,0460 mg 1 1962
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0810 mg 0,081 0,081 - 0,081 1 1962
Niacinækvivalent 1,33 NE 1003
Niacin 0,410 mg 1 1962
B6-vitamin 0,0470 mg 1 1962
Pantotensyre 0 mg 1 1962
Biotin 4,00 µg 1 1962
Folat 7,30 µg 1 1962
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Cholin 65,6 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 384 mg 369,0 175 - 580 11 1962
Kalium 132 mg 1 1962
Calcium 46,0 mg 1 1962
Magnesium 14,0 mg 1 1962
Jern 1,27 mg 1 1962
Kobber 0,0840 mg 1 1962
Zink 0,428 mg 1 1962
Mangan 0,200 mg 1 1962
Krom 7,80 µg 1 1962
Selen 3,80 µg 1 1962
Fosfor 117 mg 1 1962
Chlorid 328 mg 323,0 227 - 431 11 1962
Jod 8,50 µg 1 1962
Nikkel 13,0 µg 1 1962
Cadmium 1,000 µg 1 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,180 g 0,173 0,03 - 0,36 11 1962
Glukose 0,602 g 0,68 0,085 - 1,01 11 1962
Sum monosakkarider 0,782 g 1003
Laktose 0,732 g 0,113 0,052 - 2,8 11 1962
Maltose 0,630 g 0,65 0,039 - 1,31 11 1962
Sakkarose 33,8 g 33,0 31 - 38 11 1962
Sum disakkarider 35,2 g 1003
Sum sukkerarter 35,9 g 1003
Stivelse/Glykogen 17,2 g 16,2 13,8 - 20,3 11 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1962
C6:0 0,000 0,0 1962
C8:0 0,056 0,296 1962
C10:0 0,042 0,224 1962
C12:0 0,509 2,71 1962
C14:0 0,253 1,34 1962
C15:0 0,000 0,0 1962
C16:0 3,822 20,3 1962
C17:0 0,000 0,0 1962
C18:0 0,993 5,29 1962
C20:0 0,031 0,164 1962
C22:0 0,000 0,0 1962
C24:0 0,000 0,0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7 0,000 0,0 1962
C17:1,n-7 0,000 0,0 1962
C18:1,n-7 0,360 1,92 1962
C18:1,n-9 7,804 41,6 1962
C20:1,n-11 0,117 0,625 1962
C22:1,n-9 0,032 0,168 1962
C22:1,n-11 0,000 0,0 1962
C24:1,n-9 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 1962
C18:1,trans 0,237 1,26 1962
C20:1,trans 0,000 0,0 1962
C22:1,trans 0,000 0,0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,650 19,4 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 1962
C18:3,n-3 0,800 4,26 1962
C18:3,n-6 0,000 0,0 1962
C18:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:2,n-6 0,000 0,0 1962
C20:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:4,n-6 0,000 0,0 1962
C20:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:6,n-3 0,000 0,0 1962
C18:2,trans 0,041 0,221 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1962
Sum mættede fedtsyrer 5,706 30,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 8,313 44,3 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 4,450 23,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,278 1,48 1003
Sum fedtsyrer 18,747 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,800 4,26 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,650 19,4 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 240 300 T 359.0
Leucin 375 470 T 359.0
Lysin 216 270 T 359.0
Methionin 104 130 T 359.0
Cystin 88 110 T 359.0
Phenylalanin 255 320 T 359.0
Tyrosin 120 150 T 359.0
Threonin 168 210 T 359.0
Tryptofan 55 69 T 359.0
Valin 271 340 T 359.0
Arginin 224 280 T 359.0
Histidin 112 140 T 359.0
Alanin 200 250 T 359.0
Asparaginsyre 327 410 T 359.0
Glutaminsyre 1170 1470 T 359.0
Glycin 168 210 T 359.0
Prolin 383 480 T 359.0
Serin 287 360 T 359.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,930 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby