DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 324
Fiskefars, rå
Engelsk navn
Fish cake, raw
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 455 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 454 kJ 1003
Energi (kcal) 108 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 108 kcal 1003
Protein 8,5 g 1 1059
Protein fra Aminosyrer 7,3 g 1003
Protein, deklaration 8,5 g 1 1059
Kulhydrat difference 12,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 11,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 11,6 g 1003
Kostfibre 1,1 g 1 1001
Fedt 2,8 g 1 1357
Alkohol 0,0 g 1 1357
Salt deklaration 1,53 g 3 1003
Aske 1,5 g 1 1357
Tørstof 25,6 g 1 1357
Vand 74,4 g 1 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 4 1024
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1355
E-vitamin 0,250 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,250 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0650 mg 0,047 - 0,077 7 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,140 mg 0,139 - 0,145 2 1022
Niacinækvivalent 2,48 NE 1003
Niacin 0,800 mg 0,66 - 0,88 10 1018
B6-vitamin 0,1000 mg 0,074 - 0,153 5 1025
B12-vitamin 0,520 µg 0,46 - 0,6 3 1044
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1355
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 611 mg 599 - 633 3 1058
Kalium 234 mg 205 - 257 3 1058
Calcium 100,0 mg 97 - 109 4 1030
Magnesium 16,6 mg 14,8 - 17,8 3 1058
Jern 0,450 mg 0,32 - 0,67 4 1043
Zink 0,400 mg 1 2136
Selen 14,0 µg 1 2136
Jod 60,0 µg 46 - 76 7 1041
Sum mineraler 962 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,660 g 1 1001
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 10,9 g 1 1001
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,464 100 2136
C18:3,n-3 0,000 0,0 2136
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,500 2136
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,200 2136
Sum flerumættede fedtsyrer 2,464 100 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 2136
Sum fedtsyrer 2,464 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,464 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 40 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,360 1059
Isoleucin 422 310 1059
Leucin 694 510 1059
Lysin 748 550 1059
Methionin 245 180 1059
Cystin 60 44 1059
Phenylalanin 381 280 1059
Tyrosin 286 210 1059
Threonin 354 260 1059
Tryptofan 101 74 1059
Valin 476 350 1059
Arginin 462 340 1059
Histidin 190 140 1059
Alanin 422 310 1059
Asparaginsyre 707 520 1059
Glutaminsyre 1630 1200 1059
Glycin 381 280 1059
Prolin 490 360 1059
Serin 422 310 1059
Sum essentielle Aminosyrer 3609,44
Sum ikke essentielle aminosyrer 4860,64
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 68,3 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,880 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby