DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 368
Kinaradise, japanræddike, rå
Engelsk navn
Radishes, oriental, daikon, Japanese radish, raw
Taxonomisk navn
Raphanus sativus L. var. achantiformis Makino
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 69 kJ 1003
Energi (kcal) 17 kcal 1003
Protein 0,6 g 1 1938
Protein fra Aminosyrer 0,4 g 1003
Protein, deklaration 0,6 g 1 1938
Kulhydrat difference 4,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 2,1 g 1003
Kostfibre 1,6 g 1938
Fedt 0,1 g 1 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,05 g 2 1003
Aske 0,6 g 1938
Tørstof 5,5 g 5,5 4,1 - 7 2 1808
Vand 94,5 g 94,5 93 - 95,9 2 1808
Nitrogen 0,096 g 1 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 2 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0200 mg 1 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0200 mg 1 1938
Niacinækvivalent 0,250 NE 1003
Niacin 0,200 mg 1 1938
B6-vitamin 0,0800 mg 0,067 - 0,092 2 1072
Pantothensyre 0,138 mg 1938
Folat 28,0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 16,2 mg 1003
Ascorbinsyre 16,2 mg 13,5 - 17,1 5 1836
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 21,0 mg 2 1938
Kalium 227 mg 2 1938
Calcium 27,0 mg 1 1938
Magnesium 16,0 mg 2 1938
Jern 0,400 mg 1 1938
Kobber 0,115 mg 1938
Zink 0,150 mg 1938
Mangan 0,0380 mg 1938
Selen 0,1000 µg 1 2135
Fosfor 23,0 mg 2 1938
Jod 1,000 µg 1 2138
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Crude fibre 0,640 g 1342
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre 0,480 mg 1346
Sum organiske syrer 0,480 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1938
C6:0 0,000 0 1938
C8:0 0,000 0 1938
C10:0 0,000 0 1938
C12:0 0,000 0 1938
C14:0 0,000 0 1342
C16:0 0,026 28,5 1342
C18:0 0,004 4,39 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0 1342
C18:1,n-9 0,016 17,5 1342
C20:1,n-11 0,000 0 1938
C22:1,n-9 0,000 0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,016 17,5 1342
C18:3,n-3 0,029 31,8 1342
C18:4,n-3 0,000 0 1938
C20:4,n-6 0,000 0 1938
C20:5,n-3 0,000 0 1938
C22:5,n-3 0,000 0 1938
C22:6,n-3 0,000 0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,030 32,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,016 17,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,045 49,4 1003
Sum fedtsyrer 0,092 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,029 31,8 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,016 17,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 26 270 1342
Leucin 31 320 1342
Lysin 30 310 1342
Methionin 6 62 1342
Cystin 5 52 1342
Phenylalanin 20 210 1342
Tyrosin 11 110 1342
Threonin 25 260 1342
Tryptofan 3 31 1342
Valin 28 290 1342
Arginin 35 360 1342
Histidin 11 110 1342
Alanin 19 200 1342
Asparaginsyre 41 430 1342
Glutaminsyre 113 1180 1342
Glycin 19 200 1342
Prolin 15 160 1342
Serin 18 190 1342
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 21
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby