DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 393
Nøddepasta med cacao, smørepålæg
Engelsk navn
Nut paste with cacao, spreads
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2243 kJ 1003
Energi (kcal) 536 kcal 1003
Protein 7,0 g 1358
Protein, deklaration 7,0 g 1358
Kulhydrat difference 60,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 60,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 60,5 g 1003
Kostfibre 4,9 g 1 2135
Fedt 29,6 g 1 2135
Alkohol 0,0 g 1358
Aske 1,5 g 1 2135
Tørstof 98,6 g 1 2135
Vand 1,4 g 1 2135
Tilsat sukker 55,0 g 1919
Nitrogen 1,120 g 1358
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 400 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 4800 µg 1358
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 7,80 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,280 mg 1 2135
Niacinækvivalent 0,450 NE 1003
Niacin 0,450 mg 1 2135
B6-vitamin 0,140 mg 1 2135
Folat 23,7 µg 1 2135
B12-vitamin 0,200 µg 1 2135
C-vitamin 1,000 mg 1003
Ascorbinsyre 1,000 mg 1358
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 10,00 mg 1358
Kalium 476 mg 1 2135
Calcium 124 mg 124 124 - 124 1 2135
Magnesium 76,0 mg 1 2135
Jern 2,30 mg 1 2135
Zink 0,120 mg 1 2135
Selen 5,00 µg 1 2135
Fosfor 178 mg 1 2135
Jod 7,00 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 54,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 54,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 9,150 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 15,790 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 3,360 2135
Sum fedtsyrer 28,298 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,070 2135
Sum n-6 fedtsyrer 3,290 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,956

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby