DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 403
Abrikos, konserves, let sukkerlage
Engelsk navn
Apricot, canned, light syrup pack
Taxonomisk navn
Prunus armeniaca L.
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 289 kJ 1003
Energi (kcal) 68 kcal 1003
Protein 0,5 g 56 1938
Protein fra Aminosyrer 0,4 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 56 1938
Kulhydrat difference 17,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 15,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 14,9 g 1003
Kostfibre 1,5 g 1344
Fedt 0,1 g 10 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 19 1003
Aske 0,4 g 25 1938
Tørstof 18,1 g 18,5 15,6 - 19,4 4 1808
Vand 81,9 g 81,5 80,6 - 84,4 4 1808
Nitrogen 0,085 g 56 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 65,4 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 785 µg 818 358 - 1140 4 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,890 α-TE
alfa-Tokoferol 0,890 mg 1379
Thiamin (B1-vitamin) 0,0160 mg 36 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0200 mg 31 1938
Niacinækvivalent 0,460 NE 1003
Niacin 0,304 mg 31 1938
B6-vitamin 0,0540 mg 1938
Pantothensyre 0,0920 mg 1938
Folat 2,00 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 2,70 mg 1003
Ascorbinsyre 2,70 mg 165 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 4,00 mg 19 1938
Kalium 138 mg 19 1938
Calcium 11,0 mg 28 1938
Magnesium 8,00 mg 36 1938
Jern 0,390 mg 37 1938
Kobber 0,0790 mg 1938
Zink 0,110 mg 1938
Mangan 0,0520 mg 1938
Krom 12,0 µg 2 1348
Molybdæn 0 µg 2 1348
Selen 0,200 µg 0,1 - 0,2 2 1348
Fosfor 13,0 mg 28 1938
Jod 0,500 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 14,9 g 1344
Tilsat Sukker 10,1 g 1 2133
Frie sukkerarter 10,1 g 1 2133
Stivelse 0 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1938
C6:0 0,000 0 1938
C8:0 0,000 0 1938
C10:0 0,000 0 1938
C12:0 0,000 0 1938
C14:0 0,000 0 1938
C16:0 0,003 8,57 1346
C18:0 0,000 0 1938
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0 1938
C18:1,n-9 0,022 62,8 1346
C20:1,n-11 0,000 0 1938
C22:1,n-9 0,000 0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,010 28,5 1346
C18:3,n-3 0,000 0 1938
C18:4,n-3 0,000 0 1938
C20:4,n-6 0,000 0 1938
C20:5,n-3 0,000 0 1938
C22:5,n-3 0,000 0 1938
C22:6,n-3 0,000 0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,003 8,57 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,022 62,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,010 28,5 1003
Sum fedtsyrer 0,035 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,010 28,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 16 190 1346
Leucin 31 360 1346
Lysin 37 430 1346
Methionin 2 27 1346
Cystin 2 18 1346
Phenylalanin 21 250 1346
Tyrosin 12 140 1346
Threonin 20 230 1346
Tryptofan 9 110 1346
Valin 20 230 1346
Arginin 20 240 1346
Histidin 9 110 1346
Alanin 26 310 1346
Asparaginsyre 121 1420 1346
Glutaminsyre 54 630 1346
Glycin 16 190 1346
Prolin 31 370 1346
Serin 30 350 1346
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tyramin 0,1000 mg 0 - 0,5 2 1485
Sum biogene aminer 0,1000 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby