DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 407
Druesaft
Engelsk navn
Grape juice
Taxonomisk navn
Vitis vinifera (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 266 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 266 kJ 1003
Energi (kcal) 63 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 63 kcal 1003
Protein 0,6 g 4 1938
Protein, deklaration 0,6 g 4 1938
Kulhydrat difference 14,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 14,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 14,8 g 1003
Kostfibre 0,1 g 1938
Fedt 0,1 g 4 1938
Alkohol 0,0 g 1938
Salt deklaration 0,01 g 32 1003
Aske 0,3 g 3 1938
Tørstof 15,9 g 13 1938
Vand 84,1 g 13 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,000 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 6,00 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,181 α-TE
alfa-Tokoferol 0,181 mg 0,181 0,169 - 0,193 2 T 54.0
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0260 mg 11 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0370 mg 12 1938
Niacinækvivalent 0,262 NE 1003
Niacin 0,262 mg 11 1938
B6-vitamin 0,0650 mg 11 1938
Pantotensyre 0,0410 mg 1 1938
Folat 3,00 µg 4 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 0,1000 mg 1003
Ascorbinsyre 0,1000 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 3,00 mg 32 1938
Kalium 132 mg 26 1938
Calcium 9,00 mg 26 1938
Magnesium 10,00 mg 12 1938
Jern 0,240 mg 17 1938
Kobber 0,0280 mg 14 1938
Zink 0,0500 mg 4 1938
Mangan 0,360 mg 1 1938
Selen 0,1000 µg 1 2135
Fosfor 11,0 mg 23 1938
Jod 1,000 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 15,0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 15,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1938
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1938
C10:0 0,000 0,0 1938
C12:0 0,000 0,0 1938
C14:0 0,001 2 1342
C16:0 0,021 42 1342
C18:0 0,003 6 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 1938
C18:1,n-9 0,003 6 1342
C20:1,n-11 0,000 0,0 1938
C22:1,n-9 0,000 0,0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,017 34 1342
C18:3,n-3 0,005 10 1342
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,000 0,0 1938
C20:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:6,n-3 0,000 0,0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,025 50 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,003 6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,022 44 1003
Sum fedtsyrer 0,050 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,005 10 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,017 34 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,090 1938
Isoleucin 7 78 1342
Leucin 12 130 1342
Lysin 10 110 1342
Methionin 1 11 1342
Phenylalanin 12 130 1342
Tyrosin 3 33 1342
Threonin 16 180 1342
Valin 10 110 1342
Arginin 47 520 1342
Histidin 7 78 1342
Alanin 86 960 1342
Asparaginsyre 23 250 1342
Glutaminsyre 111 1230 1342
Glycin 12 130 1342
Serin 14 150 1342
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 3,20 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,625 1003
Massefylde 1,1 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby