DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 409
Majsstivelse
Engelsk navn
Corn starch
Taxonomisk navn
Zea mays L.
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1539 kJ 1003
Energi (kcal) 362 kcal 1003
Protein 0,4 g 0,4 0,4 - 0,4 2 1825, 1960
Protein, deklaration 0,4 g 0,4 0,4 - 0,4 2 1825, 1960
Kulhydrat difference 88,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 88,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 86,8 g 1003
Kostfibre 0,5 g 1 1825
Fedt 0,6 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,0 g 1 1825
Tørstof 89,8 g 1 1825
Vand 10,2 g 1 1825
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Nitrogen 0,064 g 0,064 0,064 - 0,064 2 1960, 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1 1034
alfa-Tokotrienol 0 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,00800 mg 0,004 - 0,012 3 1022
Niacinækvivalent 0,0885 NE 1003
Niacin 0,0300 mg 0,02 - 0,05 4 1018
B6-vitamin 0,00500 mg 0,005 - 0,005 2 1025
Folat 0 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1343
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,70 mg 1,5 - 1,9 4 1058
Kalium 5,00 mg 3 - 6 4 1058
Calcium 10,00 mg 7 - 18 3 1030
Magnesium 4,00 mg 3,2 - 5,5 4 1058
Jern 0,280 mg 0,23 - 0,35 4 1043
Zink 0 mg 1 2135
Mangan 1,000 mg 1349
Molybdæn 12,0 µg 1349
Selen 0 µg 1 2135
Fosfor 13,0 mg 1 2135
Jod 0,600 µg 0,5 - 0,7 5 1055
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1314
Glukose 0 g 1314
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1314
Sakkarose 0 g 1314
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 86,8 g 1314
Cellulose 0,630 g 1314
Lignin 0,400 g 1314
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,110 2145
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,040 2145
Sum flerumættede fedtsyrer 0,250 2145
Sum fedtsyrer 0,480 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,023 2145
Sum n-6 fedtsyrer 0,220 2145
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 5 83 1027
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby